BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce: Hizmet bu muydu?

Gülen’in bir zamanlar en yakınındaki isim olarak bilinen Hüseyin Gülerce, cemaat tabanına çarpıcı mesajlar gönderdi.

Abone ol

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı eski başkanı Hüseyin Gülerce, twitter hesabında "Arkadaş uyan. Ekranlarını ve sayfalarını, terör örgütünün desteklediği partiye açanları, Demirtaş'ı parlatanları artık tanı Hizmet bu muydu?" diye yazdı.

Geçtiğimiz günlerde oyunu AK Parti'ye vereceğini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Gülerce, bugün de AK Parti’nin rehavet gösteren seçmenini sandığa davet etti, Gülen cemaatinin tabanına seslendi. İşte Gülerce'nin sosyal medya hesabından yaptığı o açıklamalar:

GÜLERCE: HİZMET BU MUYDU?

-F.Gülen belli ki, Turkiye'yi yönetmek istemiş. Senelerdir gizli hazırlık yapmış. Problem şurada: Etrafındakiler yönetime ehil insanlar mı?

-Demokrasilerde yönetim halk iradesiyle belirlenir. Yönetime talip olanları az çok tanırız. Gülen'in hazırladığı kadroları ise tanımıyoruz.

-Gülen Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için değil, kendisi tarafından yönetilmesi için yola çıkmış. Sonunda küresel iradeye teslim olmuş...

-Arkadaş uyan. Ekranlarını ve sayfalarını, terör örgütünün desteklediği partiye açanları, Demirtaş'ı parlatanları artık tanı Hizmet bu muydu?

-Turkiye'ye koalisyon tuzağı kuruldu Seçime katılma oranı artarsa tuzak bozulur. Gevşeklik göstermeyip sandığa gitmeli. Oy verip oyunu bozmalı.

screen-shot-2015-05-29-at-2.09.26-pm.png