BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Çapkın'a sorulacak 3 önemli konu ne?

4 yıl yönettiği Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet müdürlüğü binasının nezarethanesine konulan Hüseyin Çapkın'ın, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ifadeleri', '17/25 Aralık operasyonları' ve 'FETÖ' konusunda sorgulanacağı öğrenildi.

Abone ol

İZMİR'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, FETÖ soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacak.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Çeşme'deki yazlığında gözaltına alınan İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın İstanbul'a getirildi.

O BİNANIN NEZARETHANESİNDE TUTULUYOR

Gözaltında tutulan Çapkın'ın, 2009-2013 yılları arasında en tepe yöneticisi olduğu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki merkezinde nezarethaneye konulduğu ifade edildi. 

Çapkın’ın sağlık kontrolünden geçirildikten sonra görev yaptığı dönemde makamının da bulunduğu Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün B bloğunda bulunan nezarethaneye konuldu.

Çapkın'ın daha önce Emniyet Müdürlüğü'nü yaptığı İzmir'de yakalanıp, daha sonra tayin olduğu İstanbul'da nezarethaneye konulması ilginç bir tesadüf oldu. 

3 TEMEL KONUDA SORGULANACAK

Çapkın'ın sağlık kontrolünden geçirildikten sonra uzun bir dönem görev yaptığı Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün B bloğunda bulunan nezarethaneye konuldu.

Çapkın'ın, soruşturmayı yürüten savcı tarafından emniyette 'İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ifadeleri', '17/25 Aralık operasyonları' ve 'FETÖ' soruşturması kapsamında 3 ayrı konuda sorgulanacağı öğrenildi.