BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Aygün'ün iftar vakti rakı pozu salladı

CHP Milletvekili Hüseyin Aygün twitter.com sosyal paylaşım sitesinde iftar vakti rakıyla poz verip o fotoğrafı da paylaşınca olay yarattı.

Abone ol

CHP'li vekil Hüseyin Aygün iftar vakti attığı rakılı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Ramazan günü böyle bir eylemin gerekçesi ise Aygün, Türkiye'deki IŞİD yandaşlarının Kayseri'de iftara kadar içkiyi yasakladığı iddiasıydı.

Hüseyin Aygün içkiyi fotoğrafını paylaşmadan önce twitterda şunları yazdı;

-"Suriye'deki IŞİD'çiler Suriye'nin Sünni Köyü Hattab'da salt 'Esad'a destek verdiği' için sahurda 7 kadın, 7 erkeği doğrarken, Türk IŞİD'çileri bugün Kayseri'de iftara kadar yemek ve içecek satışını yasaklamış.

Aygün bu mesajın ardından da iftar vakti rakı bardağı ile verdiği pozu paylaşıp şunları yazdı;

HÜSEYİN AYGÜN'ÜN İFTAR VAKTİ RAKILI FOTOĞRAFI

hüseyin-aygün-raki-bardaği-ile-poz.jpg
 BU RAKILI POZA TEPKİ GELDİ

Hüseyin Aygün'ün IŞİD'i protesto adına rakıyla iftar vakti poz vermesi dini hassasiyetlere saygısızlık olarak yorumlandı. Aygün'e destek çıkanlar da olduğu gibi tepki koyanlar da vardı;
screen-shot-2014-07-11-at-11.17.11-am.png
screen-shot-2014-07-11-at-11.16.55-am.png
screen-shot-2014-07-11-at-11.16.33-am.png

HÜSEYİN AYGÜN : SAHTE MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI

Hüseyin Aygün aldığı tepkilerden sonra bu kez AK Partililer için şunları yazdı;

-Şimdi sahte Müslümanlara 'bu mübarek ayda' bir çağrı yapalım: Kefeninizi giyin, Malatya'ya gidip Kürecik'teki NATO'ya ait radar üssünü yıkın, eğer gerçekten Filistin'deki katliamlara duyarlıysanız önden buyurun.

-Bunu yapamıyorsanız 'usta'ya söyleyin radar üssünü kapatsın, şefiniz de bunu yapamaz değil mi. Çünkü siz ancak gece kimseler yokken Esenyurt'taki Caferi Camisini kundaklamayı veya ellerinizde döner bıçakları Beşiktaş'ta bir barda bira içmekte olan turistlere ve gençlere saldırmayı bilirsiniz..


Kaynak : İnternethaber.com