BIST 8.748
DOLAR 32,34
EURO 35,14
ALTIN 2.241,33
HABER /  GÜNCEL

Hürriyet'ten skandal 'ByLock' karikatürü

Hürriyet’te bugün skandal bir karikatür yayınlandı. Latif Demirci'nin köşesinden yayınladığı karikatürde FETÖ'nün özel haberleşme ağı olan ByLock konu ediliyor. İşte o karikatür...

Abone ol

Hürriyet Gazetesi Karikatüristi Latif Demirci bugünkü köşesinde özellike sosyal medyada çok tartışılan bir karikatüre imza attı. 

İki ilkokul öğrencisini çizen Latif Demirci'nin karikatüründe öğrenci “Öğretmenim bakar mısınız? Kerem’in cebinde ByLock uygulaması var” diyor.

                      

ByLock delilini itibarsızlaştırmaya çalışmak olarak yorumlanan karikatür tepki toplarken akıllara Hürriyet Gazetesi'nin İsmail Saymaz imzalı ByLock haberi geldi. 

Saymaz tarafından hazırlanan "İşte herkesin aradığı ByLock" manşeti ile FETÖ davalarının en büyük delili olan ByLock uygulaması ile ilgili delilleri karartmaya çalışılmıştı. Latif Demirci'nin FETÖ'nün gizli haberleşme ağı olan ByLock ile ilgili çizdiği karikatür sosyal medyada da büyük eleştiri aldı. 

Demirci'nin karikatürüne kendi okuyucularından da yorum geldi. Bir takipçi eleştirdiği karikatür için 'doktor bu ne' yorumunda bulundu. 

Fethullah Gülen tuhaf ByLock videosu mesaj mı veriyor?