BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  MEDYA

Hürriyet'te İsmet Berkan depremi! Cem Küçük'e sorun deyip...

Hürriyet Gazetesi'nde deprem...Gazetede 6 yıldır köşe yazarlığı yapan İsmet Berkan'ın işine son verildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Berkan ''bu kararı kim neden verdi bilmiyorum'' diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Abone ol

Hürriyet Gazetesi yazarı İsmet Berkan'ın işine son verildi. 6 yıldır Hürriyet'te yazan Berkan olayı doğruladı.

Hürriyet, köşe yazarı İsmet Berkan ile yollarını ayırdı. Kararı ilk olarak gazeteci Cem Küçük duyururken, Berkan da Hürriyet'te bu kararı kimin aldığını bilmediğini, Küçük'e sorulabileceğini söyledi.

CEM KÜÇÜK'E SORUN

Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan İsmet Berkan "Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı sözkonusu oldu" sorusunu "Bunu ben de bilmiyorum. Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem herşeyi biliyor. Herşey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz" diye yanıtladı.

BU KARARI KİM VERDİ BİLMİYORUM

"Aydın Bey mi sizi gönderdi?" sorusunu, "Sayın Aydın Doğan'la görüşmeyeli belki de en az 3 yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum" diye yanıtlayan Berkan, neden işten atıldığını bilmediğini de kaydetti. "Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı söz konusu oldu?" sorusuna Berkan şu yanıtı verdi: "Bunu ben de bilmiyorum.Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem her şeyi biliyor. Her şey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz."

CEM KÜÇÜK KONUŞTU

Cem Küçük, Berkan'ın ayrılık haberini "Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın. Doğan Grubu hakkında söylediklerim hep gerçek çıkmıştır. Bunu hala anlamayanlar kafasına bu hakikati soksun" ifadesiyle duyurdu.