BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MAGAZİN

Hürrem'e son tokadı Valide Sultan attı

Nebahat Çehre, Meryem Uzerli'nin için, 'Bu set yorgunluğu olamaz. Çünkü orası her setten daha rahat' dedi

Abone ol

Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya gittiği iddia edilen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan 'ı Meryem Uzerli için bir yorum da dizideki eski rol arkadaşı ünlü oyuncu Nebahat Çehre'den geldi. Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan Çehre, Meryem Uzerli hakkında konuştu.

"BU SET YORGUNLUĞUYLA İLGİLİ DEĞİLDİR"

Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre , tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya gittiği iddia edilen Meryem Uzerli'nin için, "Herhalde Meryem çok büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Ama bunun set yorgunluğu olması mümkün değil. Ben 8 sene hasta olarak çalıştım. Hele ki bu set o kadar yardımcı ki. Arabayla şoför sizi alıyorlar, içtiğiniz suya kadar odanıza konuyor, yemek ne tercih ediyorsunuz diye soruluyor, saat 19.00-20.00'de çalışma bitiyor. Çok rahat bir set. Geceleri belirsiz saatlerde setten çıkma yok. Hollywood'da çalışır gibi imkanlar tanınıyor" açıklamalarında bulundu. dedi. Çehre, Uzerli'nin bu role çok yakıştığını ve böyle bir karakteri bir daha yakalayamayacağının da altını çizdi.

Meryem bir daha böyle bir karakter yakalayamaz diyen Çehre, En rahat set ve bir kadının öne çıkacağı en güzel karakter. Böyle bir karakter bir daha çıkmaz. Meryem bir daha böyle bir şey yakalayamaz şeklinde konuştu.