BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Hürrem öldüresiye dayak yedi!

Muhteşem Yüzyıl dizisinin dün gece yayınlanan 3. bölümünde, Mahidevran Sultan altın yolda karşılaştığı Hürrem'i öldüresiye dövdü.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl dizisinin dün gece yayınlanan 3. bölümünde, Mahidevran Sultan altın yolda karşılaştığı Hürrem'i öldüresiye dövdü. Dizinin dün gece yayınlanan bölümünde olay şöyle gelişiyor;

Sultan'ın Hürrem'e hediye ettiği zümrüt yüzüğü bir türlü hazmedemeyen Mahidevran, yüzüğü ele geçirebilmek için haremdeki cariye Ayşe'yi maşa olarak kullanır.
Hürrem hamamdayken Ayşe yüzüğü Hürrem'den çalar ve Mahidevran'a ulaştırır.

Hürrem önce hamamı sonra haremi birbirine katar. Ancak yüzük bir türlü bulunamaz.

Sultan avludan geçerken Hürrem'e mendilini verir. Bu kozu eline geçiren Hürrem Sümbül ağayı yüzüğün bulunmaması halinde başına geleceklerle ilgili olarak tehdit eder.

Sümbül Ağa da Has Odabaşı İbrahim'den yardım ister. Has Odabaşı İbrahim yüzüğü Mahidevran'ın çaldırdığını öğrenir ve olayın büyümemesi için Valide Sultan'dan yardım ister.

Valide Sultan'ın da yardımlarıyla yüzük Hürrem'e ulaştırılır.

Mahidevran'ın eline geçirdiği yüzüğü bıraktığı kutuda bulamaması ve Sultan'ın Hürrem'le birlikte olduğu haberini öğrenmesiyle bütün gecesini ağlıyarak geçirir. Hamile olan Mahidevran o gece çocuğunu düşürür.

Sabah saray içerisindeki 'Altın Yol'da yürürken Hürrem'le karşılaşınca Mahidevran bütün hırsını Hürrem'den çıkarır ve onu öldüresiye döver.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER