BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hür Adam'a son yorum yapımcısından!

Son zamanlrın en eleştirilen filmlerinden olan Hür Adam için vizyona girdikten sonra son yorum yapımcı, yönetmen ve senaristi Mehmet Tanrısever'den geldi

Abone ol

''Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi'' filminin yapımcı, yönetmen ve senaristi Mehmet Tanrısever, filmin hedefine ulaştığını bildirdi.

Tanrısever, yaptığı yazılı açıklamada, sanayici, girişimci ve yapımcı-yönetmen olarak 25 yılı aşkın süredir kamuoyunda bilindiğini, ruhunun arayışı ve kariyer hedefinin, mümin insanlara, Türkiye'nin manevi kaynaklarını ve üzeri örtülen hazinelerini sanat diliyle, sinema ile gün ışığına çıkarmak olduğunu belirtti.

Son filmiyle ilgili dua eden, tavsiyede bulunan, eleştiren ve heyecanla sahiplenenlerin olduğunu ifade eden Tanrısever, şunları kaydetti:

''Başta Türkiye olmak üzere dünya seyircisine arz ettiğimiz 'Hür Adam' filmi, beraberinde meşakkatin en tatlısını, sabrın en zorunu ve bazen takatin en kritiğini lütfetmiştir. Camialara teşekkür ediyorum. Bediüzzaman Said Nursi gönüllülerine ve ilgi duyan/duymayan herkese bu takdimimle anılmak istiyorum. 'Hür Adam', sonuç olarak hedefine ulaşmıştır. Türkiye'nin gizli tarihi olan Said Nursi hakkında farklı kesimlerin müzakeresine vesile olmuştur. Sinema kapıları Said Nursi'ye açılmıştır. Bütün seyircilere, camialara ve vatandaşlarımıza iyi seyirler diliyorum. Seyircilerimizi üzdüysek, özür diliyorum.''