BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar 'Sözlerimin arkasındayım'

Kendisine "O seti başına yıkarız" diyen MHP Genel Sekreteri'ne "Sana ne lan" diye cevap veren Hülya Avşar, sözlerinin arkasında durdu.

Abone ol

Bir ülkücünün annesini oynamaya hazırlanan Hülya Avşar'a Kürt olduğunu hatırlatarak "Ello kızı Malakan, seti başına yıkarız" diyen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a, "Velev ki Kürdüm, Sana ne lan" diyen Avşar kızı sözlerinin arkasında durdu.

İdam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun annesini oynayacak olan Hülya Avşar ve MHP’li İsmet Büyükataman arasındaki polemik sürerken, dün “Sana ne lan” diyen Avşar sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

1980 darbesinin ardından idam edilen Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun hayatını anlatan ‘Veda Mektubu - Ankara Yazı’ filminde Pehlivanoğlu’nun annesini oynayacak olan Hülya Avşar ve MHP arasındaki gerginlik sürüyor.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamasında Kürt kökenli Hülya Avşar'ı kastederek, "Pehlivanoğlu’nun annesi rolünün Ello kızı Malakan’a verilmesi elbette kötü niyetli bir yaklaşımdır. O setleri hesap sahiplerinin başına yıkarız, altından kalkamazlar" demişti.

Bunun üzerine Hülya Avşar, "Velev ki Kürdüm, Sana ne lan! seni araştırsak neler çıkar kimbilir?” cevabının ardından “Söylenecek her şeyi söyledim. Sonuna kadar sözlerimin arkasındayım” dedi.

Filmin yapımcısı Elin Ecealp ise “Yaşanan polemiklere rağmen yolumuza devam ediyoruz. Çünkü inandığımız şeyi yapıyoruz” dedi. Gelen tepkilerden sonra Hülya Avşar’la anlaşmalarında hiçbir bir değişiklik olmadığını söyleyen Elin Ecealp, “Hazırlıklarımıza planlandığı şekilde devam ediyoruz” açıklamasını yaptı. Avşar’a filmde hangi erkek başrolün eşlik edeceğini ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın gösterdiği tepkiyle ilgili konuşmaktan kaçınan yapımcı Ecealp, “Konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapacağız” diye de ekledi.