BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hülya Avşar Selfie dedi çırılçıplak pozlu afişi olay oldu!

Her yaptığı her söylediği olay olan ve yıllardır magazin basınının hep konuştuğu isimlerin başında gelen Hülya Avşar bu kez kendi hayatını anlattığı senaryosunu kendi yazdığı ve yönettiği otobiyağrafik filmi Selfi'nin afişini paylaştı. Selfi filmi afişinde çırılçıplak poz veren Hülya Avşar olay oldu. Hülya Avşar'ın Selfie filmi 27 Nisan'da vizyona girecek, Selfie yorumları şimdiden izleyiciyi ikiye bölmüş durumda.

Abone ol

Hülya Avşar Selfie filmi ile yine çok konuşuluyor, aslında film demek pek doğru olmaz. Kendi hayatını kaleme alıp yazdığı, oynadığı hatta yönettiği otobiyoğrafik bir film Selfie. Uzun zamandır bunun heyecanı içinde olduğunu söyleyen Hülya Avşar Selfi filminin afişini paylaştı ortalık bir anda yıkıldı. Hülya Avşar Selfi için Zeynel Abidin’in objektifine çıplak poz verdi ve instagram hesabından filmin 27 Nisan'da vizyona gireceğini duyurdu. Selfie için gala yapmayacağını duyuran Hülya Avşar'ın Selfie filmi şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ: Avşar,  daha önce yaptığı açıklamada eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç’la ilişkisinin de filmde yer aldığını vurgulayarak, “Filmin sonunda Kaya’ya teşekkür ediyorum, bu filmi yapmamın yüzde 80 nedeni olduğun için!” ifadelerini kullanmıştı. 

"GALA YAPMAYIZ": Filmin galasının ne zaman yapılacağı sorulunca “Gala yapamayız, çünkü o oyuncular bir araya gelmez” diyen Avşar, “Gala yaparsanız Feraye Hanım’ı çağırır mısınız?” sorusuna ise “Tabii ki. Benim kapım herkese açık” yanıtını verdi.