BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.424,22
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar Acun Ilıcalı'ya dua etsin!

Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu programa konuk olan Erol Köse magazin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu

Abone ol

İNTERNETHABER.COM tv8'de yayınlanan Sacit Aslan ve Pelin Çini’nin sunduğu  ‘Aramızda Kalsın’ programına bugün ünlü prodüktör ve ‘Twitter fenomeni’ Erol Köse katıldı. Erol Köse programda Avşar Kızı'nı kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Erol Köse, ‘Hülya Avşar’ın son 15 yılda patlamış bir şarkısı bir filmi bir dizisi yok. Acun Ilıcalı’ya dua etsin. Ancak zamanında Acun’un Acun olmasında da Hülya’nın payı var. Bir zamanlar Acun, Hülya Avşar muhabiri idi. Altın Portakal Hülya Avşar’ın magazin haberlerimiz artar diye koyarsa Acun da hayda hayda onu programına koyar.

Haskide de mavi göz var ama Hülya Avşar’ın gözü başka. Hülya’nın tek eksiği İngilizcedir. İngilizcesinin üstüne gitseydi bugün dünya starıydı. Hülya’nın bir defteri vardır. Not alır. Haftaya magazincilere ne söyleyeceğim diye not tutar, başlık çıkarır. Kaç kere manşet olmuşum diye not tutar’ dedi.

BU İŞTEN ACUN SORUMLU

‘Acun hakkında konuşmazsam marka değerim kalmaz diyen Erol Köse, ‘Türk bayrağı konusunda teknik ekip yapmış demesini kabul etmem. Ekibin başı ekipten sorumludur. O Ses Türkiye’de jüri üyesi olmak için Acun’a yalvarmadım. Belki benim adıma Acun’a mesaj atılmış olabilir. Aramızda kan davası yok Acun’la beraber program yapabiliriz’ dedi.

HADİSE'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Programda Erol Köse ‘Hadise’den özür diliyorum. Bana ah etti. Dizimi incittim ve spor yapamadım. Kiloları bana yolladı. Hadiseye zayıfla derken 9 kilo aldım. Dolaylı yoldan Hadise’nin merajerleri bana teşekkür etti. Günde bir haberi çıkarken yüz haberi çıkmaya başladı. Bugünkü halini ise hiç beğenmiyorum. Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı onu yanlış zayıflattı. Bunlar ancak ahkam kesiyor. Sağlıksız kilo verdi. Kas erimesi oldu. Göğüs ameliyatı yaptıracakmış.'