BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.433,75
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar 1 yıl hapis yedi

Hülya Avşar aynı konudan üçüncü kez yargılandı. İki kez verilen beraat karanını Yargıtay bozdu. Ve Avşar kızı 1 yıl hapis cezası aldı.

Abone ol

Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI

Komşusu Nazmi Karbuz'un 13 meyveli ağacını kestiği iddiasıyla 2002 yılından bu yana yargılanan, mahkemece verilen 2 beraat kararı Yargıtay'ca bozulan Hülya Avşar, üçüncü kez yapılan yargılamada 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

5 YIL İÇİNDE CEZA ALIRSA HAPSE GİRECEK

Avşar'a verilen ceza, 5 ay hapis ve 90 TL adli para cezasına çevrilerek, “denetimli serbestlik” kapsamında 5 yıl süreyle ertelendi.

Avşar, bu süre içerisinde herhangi bir suçtan ceza alırsa, hükmolunan karar uyarınca cezaevine girecek.

MAGAZİN TURU;

CEP HARÇLIĞI 3 BİN LİRA OLAN ÜNLÜ SANATÇI

[PAGE]

  

TEOMAN'IN CEP HARÇLIĞI 3 BİN LİRA

"Paranın kıymetini bilmiyorum" diyen Teoman, kendini menajerinin emin ellerine bıraktı.

Tüm birikimini menajeri idare ediyor, adına yatırım yapıyor. Teoman da ayda 3 bin TL harçlık alıyor! Teoman 'maaşlı şarkıcı' oldu; ayda 3 bin TL ile geçiniyor! Ona maaş veren 'patron' da menajeri Funda Sanlıman'dan başkası değil.

Bu düzenlemenin sebebi ise Teoman'ın parayla arasının pek hoş olmaması. Her röportajında "Paraya önem vermiyorum, değerini bilmiyorum" diyen şarkıcı; servetini 1996'dan bu yana birlikte çalıştığı Sanlıman'a emanet etmiş. Sanlıman da, Teoman'ın parasını ustaca idare ediyor. Genellikle gayrimenkule yatırım yapan Funda Sanlıman, şarkıcıya son olarak Nişantaşı'nda daire ve Karaköy Fransız Geçidi'nde dükkan almış. Sanlıman, ünlü rock'çının rutin ödemelerini ve faturalarını da takip ediyor. Teoman da 3 bin TL'lik maaşını gece gezmeleri, kitap, CD ve kıyafet alışverişi gibi harcamalar için kullanıyor.

EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

[PAGE]

EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR?
 
Ekranların sevilen yüzü Mehmet Aslantuğ ekranlara geri mi dönüyor?

Bir dönem TRT için çekilen ve Orhan Kemal'in aynı adlı romanından diziye uyarlanan "Hanımın Çiftliği" dizisinin yeniden çekileceği gündeme gelmişti. Başrollerinde İlknur Bozkurt, Fikret Hakan, Bulut Aras ve Meral Orhonsoy'un oynadıkları dizi, unutulmazlar arasına girmişti. Yönetmenliğini Faruk Teber'in yapacağı dizinin yeniden çekilmesi için hazırlıklar sürerken başrolünde Özgü Namal ve Halit Ergenç'in oynayacağı konuşulmuştu.
 
KABUL EDİP ETMEYECEĞİ BELLİ DEĞİL
 
Ancak daha sonra Halit Ergenç'in başka projeleri nedeniyle oynamaktan vazgeçtiği de gündeme gelince yerine, uzun süredir televizyon dizilerinde yer almayan Mehmet Aslantuğ düşünülmekte. Aslantuğ'un bu teklifi kabul edip etmediği henüz netlik kazanmasa da eğer kabul ederse, 'Bir İstanbul Masalı'ndan sonra uzun süredir ekranlara ara vermesi nedeniyle hayranlarının merakla beklediği Aslantuğ da Hanımın Çiftliği ile yeniden ekrana dönmüş olacak. Adana'da çekilmesi planlanan dizi için mekan arayışlarının da devam ettiği edinilen bilgiler arasında.

AŞIKLAR AMA İNKAR EDİYORLAR

[PAGE]

  

GİZLİ AŞIKLAR YUNANİSTAN'A TATİLE GİDİYOR
 
'Gece Sesleri' dizisinde birlikte rol alan Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu 5 aydır aşk yaşıyor ama ilişkilerini sürekli inkar ediyor.

Bir ay önce ''Yalnızca iyi arkadaşız, aynı seti paylaşıyoruz. Hepsi bu kadar'' diyen oyuncular yarın sabah Yunanistan'ın ünlü adası Santorini'ye tatile gidiyor! Vildan Atasever ve İsmail Hacıoğlu havalimanına ayrı ayrı gelecek. Gizli aşıkların romantik tatili 1 hafta sürecek.
 

ÖPÜŞTÜ DİYE DİŞLERİNİ SÖKMÜŞ

[PAGE]

  

ÖPÜŞTÜ DİYE DİŞLERİNİ SÖKMÜŞ

Gönül Yazar, işadamı Zeki Küçükberber ile ilişkisinde şiddete maruz kaldığını yakınlarına şöyle anlatıyormuş: 

Ünlü şarkıcının başından geçenleri yakınlarına şöyle anlattığı öğrenildi: “Antalya’da onun çiftliğindeydik. Bana ’Eski filmlerinden birini koy da izleyelim’ dedi. Ben de ’Bir Gecelik Gelin’ filmimi koydum. Filmde eşikten atlayıp, kocam olan aktörle öpüşüyordum. Zeki bunu görünce çılgına döndü. Videodan kaseti çıkartmak istedim. Bana ’Videoya elini sürme, antikadır, bozarsın’ dedi. Bunun üzerine ben de ’O zaman sen de lap top’umdan elini çek’ diye bağırdım. Sinirle ayağa kalktı ve ’Ağzındaki takma dişlerin parasını ben ödedim, onları bana geri ver’ diyerek o kocaman elini ağzımın içine sokup, takma dişlerimi ağzımdan çıkarttı. O günden sonra bir daha görüşmedik. Zaten aramızda öyle sanıldığı gibi sevgili durumu da yoktu.”

Zeki Küçükberber 8’inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın kızı Zeynep Özal’a hediye ettiği Jaguar marka otomobil ile gündeme gelmişti.

HELİN AVŞAR METRES OLMAYI KABUL ETMEDİ

[PAGE]

METRES OLMAYI KABUL ETMEDİ

Bir dizide rol alması için teklif götürülen Helin Avşar, rolü kabul etmedi.

Kenan Imirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin başrolünü paylaşacağı 'Ezel' adlı dizide rol alması için Helin Avşar'a da teklif götürüldü.

Avşar, Ay Yapım'a gitti ve yapımcı Kerem Çatay ile görüştü ancak kendisine önerilen metres rolünü kabul etmedi.