BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  GÜNCEL

Hulusi Akar'dan dikkat çeken milli savunma açıklaması

Silahlı İnsansız Hava Aracı kullanımının tartışma konusu olduğu bugünlerde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan dikkat çekici bir açıklama geldi. Akar, terörle mücadelede yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizin etkin bir şekilde kullanıldığını söyledi.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar "Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın açıklamaları şöyle: "En son 15 Temmuz'da asil milletimizin topyekun olarak sergilediği diriliş ve gazilik ruhu; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün faaliyetlerinde rehberi ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Milletimizin ve devletimizin düşmanı olan terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadelede, yerli ve milli savunma sanayi ürünlerimizden etkin bir biçimde faydalanıyor; faaliyetlerimizi tamamen hukuk normlarına uygun olarak icra ediyoruz."