BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19

Hristiyanlaşan Müslüman çocukları

Sayın Bozdağ soruyorum size; Avrupa’da, aile bakamayacak durumda olduğunda çocuklar ailelerden alınıyor. Çoğunlukla da ailenin rızasıyla oluyor. Bu çocukların sokaklarda kalmayıp sahip çıkılmasına, eğitim görmesine gözlerimizi kapayıp Hristiyanlaştırılmas

Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ, Avrupa’da çeşitli nedenlerle Türk ailelerin yanından alınan çocukların kiliseye verilip Hristiyanlaştırılmasını ’’çok sert’’ bulup, orada yaşayan Türk ailelere atıfta bulunmuş. Demiş ki; ’’Bizden kaynaklanan ciddi eksikliğimiz var, çocuğu önce Türk ailelere vermek istiyorlar ama Türk aileler çocukları almıyorlar. En büyük sıkıntımız bu, Onun için biz diyoruz ki Türk ailelere; lütfen ailesinden alınan çocukları siz sahiplenin’’.
Sayın Bozdağ’ın çok iyi niyetli bir yaklaşım da olduğuna hiç tereddütüm yok. Şöyle bir yaklaşım kendisinin ki ; ’’Avrupa’da bir avuç Türk yaşıyorsunuz.Birbirinize göz/kulak olun, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur.Bakınız, ailesinden alınan sahipsiz çocuklarımız varmış, onları sizler sahiplenin, zinhar Hristiyan olmasınlar’’.
Buraya kadar tamam. Sayın Bozdağ, tüm iyi niyetiyle açıklamasını yapmış, zira Türk çocukların Hristiyanlaşmasını önlemek için bir ’’çalıştay’’ kurulmuş, çalışmalara başlanmış.
Sayın Bozdağ soruyorum size; Avrupa’da, aile bakamayacak durumda olduğunda çocuklar ailelerden alınıyor. Çoğunlukla da ailenin rızasıyla oluyor. Bu çocukların sokaklarda kalmayıp sahip çıkılmasına, eğitim görmesine gözlerimizi kapayıp Hristiyanlaştırılmasına mı üzülelim yoksa nasıl bakılamadıklarına mı?
’’Göz göre göre bir nesli kaybediyoruz’’ diyorsunuz. Eğer buna bu kadar hayıflanıyorsanız, ailerinden alınan çocukları tespit için zaman harcayacağınıza, orada ki Türk vatandaşların insan gibi yaşaması için doğru girişimlerin yollarını arayın.
Bırakın Hristiyan olsunlar da sokakta kalmasın çocuklar, hepimiz aynı Tanrı’ya inanmıyor muyuz?
Yabancı düşmanlığına endeksli siyaseti sorgulayın!
Nazi çetesinin verdiği/vereceği zararları sorgulayın!
Siz Türk çocuklarına/gençlerine sahip çıkın, dinimizden öte…
Avrupa’da sahipsiz çocuklar dışında, gerçekten iyi eğitim gören yüksek tahsil yapan Türk gençleri asimile olmak zorunda, istediği hayat şartlarını yakalamak için.
Hala ismi yabancı olduğu için istediği okula tercih edilmeyen Türk çocukları var. Bunlarla savaşın mesela…
Batı’da kartopu gibi büyüyen ciddi bir İslamofobi var. Dini İslam olduğu için ikinci sınıf vatandaş görülen, korkulan, tepki koyulan insanlarımız var.
Bir şeyler yapın! Dinimizi en iyi şekilde tanıtmanın yollarını arayın. Bunun için ’’çalıştay’’ kurun, arka plandaki Hristiyanlaşan üç beş çocuk için değil.
Dinimizin korkulacak bir din olmadığını Batı’ya anlatın!
Ama diyorsanız ki, illa ben ailelerinden alınan çocukların yabancı ellerde olmasını istemiyorum, onların Hristiyanlaştırılmasını hiç istemiyorum, o halde yaparsınız Almanya’ya bir kimsesizler yurdu, sorun çözülmüş olur.
Hem bakarsınız, kimsesiz Hristiyan çocuklarını da bünyemize alıp onları Müslüman yapıp büyük büyük sevaplar alırız (!)