BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.477,81
HABER /  GÜNCEL

Hortum bu hale getirdi

İstanbul Kasımpaşa’da meydana gelen hortum bölgede maddi hasara yol açtı.<br/>Kasımpaşa’da aşırı yağışla birlikte meydana gelen hortum vatan...

Abone ol

İstanbul Kasımpaşa’da meydana gelen hortum bölgede maddi hasara yol açtı.
Kasımpaşa’da aşırı yağışla birlikte meydana gelen hortum vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Yaklaşık 2 dakika süren hortumun ardından görülen manzara ise dehşeti gözler önüne serdi. Ağaçları kökünden kopartan, çatıları uçuran hortum anını yaşayan vatandaşlar her şeyin bir anda olduğunu söyledi.
Hortum anını yaşayan bir vatandaş çok korktuklarını kaydederek, “Hortum anını anlatan vatandaşlar, kapının önünde oturuyorduk. Hafiften yağmur başladı. Tufan gibi rüzgar geldi ne varsa aldı götürdü. Araçlara zarar verdi, çatıyı uçurdu. Çok korktuk kendimizi içeriye attık. Çok ani oldu her şeyi aldı götürdü bir dakika sürmedi” dedi.
Haliç üzerinden gelen siyah bulutların bir anda hortuma döndüğünü belirten bir başka vatandaş ise, “Haliç’in üzerinde simsiyah bulutlar oluştu. Biz yağmur geliyor sandık ama o simsiyah bulutlar hortuma döndü. Hortum mahallenin üzerinden gelerek bütün kiremitleri çatıları uçurdu. Çok sürmedi 1- 2 dakika sürdü. Ağaçlar koptu, betonlar düştü” diye konuştu.
(İHA)