BIST 9.674
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.421,20
HABER /  MEDYA

Seda Sayan'ı şoke eden damat adayı

Evleneceksen Gel programına katılan damat adayı holding patronu çıktı. Ahmet Şükrü Naiboğlu isimli damat adayı 120 bin dolar ek gelire sahip.

Abone ol

Star TV'nin izdivaç programı Evleneceksen Gel'e damat adayı olarak katılan 58 yaşındaki Ahmet Şükrü Naiboğlu holding sahibi çıktı. 120 bin dolar ek geliri olduğunu söyleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın ağzını açık bıraktı.

Zengin damat adayının eş adaylarında aradığı iki özellik var; para yemeyi bilsin ve güzel oynasın.

Evleneceksen Gel programında kendine eş arayan 58 yaşındaki damat adayı Ahmet Şükrü Naiboğlu, 1 evlilik yapmış. 20 sene önce eşinden ayrılan Holding patronu damat adayının bu evlilikten 1 çocuğu var. Sosyal Bilimler Okulu mezunu olan Ahmet Şükrü Naiboğlu çevresi tarafından esprili ve kültürlü biri olarak tanınıyor. Emekli Subay olan Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun emekli maaşı dışında holdinginden 120 bin liralık ek geliri bulunuyor.

MADEN OCAKLARI VAR
Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun aslen Sivas Divriğili olduğu öğrenildi. Holdinginin ismini vermeyen Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun maden ocakları olduğu ortaya çıktı.

NİYE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TAKIYOR?
evleneceksen-gel-ahmet-şükrü-naiboğlu-holding.jpg
Evleneceksen Gel programına gözündeki güneş gözlükleriyle katılması üzerine izleyenlerde merak uyandıran damat adayı Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun gözlüklerini çıkarmama nedeni ise gözünde oluşan arpacık.

İKİ DAKİKADA TALİPLİ

Ahmet Şükrü Naiboğlu holding patronu çıkınca taliplileri de jet hızıyla geldi. Stüdyodaki Fehime isimli gelin adayı hemen talipli oldu. Holding patronu sahibi Ahmet Bey ise 'Gelin isterseniz oturup konuşalım. birbirimizi tanıyalım.' diyen gelin adayına 'Daha sonra. Ortama bir alışayım. Belki başka taliplerim de gelir. Onların önünü kesmeyeyim.' yanıtı verdi. Bunun üzerine Fehime Hanım ise; 'Size talip olduğuma pişman oldum. Kalbimi kırdınız.' şeklinde cevap vererek stüdyoyu terk etti.

PARA YEMESİNİ BİLEN GELSİN
ahmet-şükrü-naiboğlu-evleneceksen-gel.jpgEvleneceksen Gel'de taliplerini bekleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun 'Nasıl bir talip bekliyorsun?' sorusuna verdiği cevap ise şu şekilde;

'Para yemesini bilen, güzel oynayan biri olsun. Yaş problem değil. Bana uygun olsun. Azıcık kültürlü olsun. Çocuğu olabilir. Ben mantık evliliği yapacağım. 20 seneden beri evlenmedim. Eski eşime desteğimi sürdürüyorum. Savurgan olmayacak ama yerine göre para harcamasını bilecek birini bekliyorum.'