BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83
HABER /  MAGAZİN

Ünlü güzelin taktığı hızmaya bakın!

Coachella Festivali'nde taktığı hızması ile sanal alemde dikkat çeken Kendall Jenner yeni bir moda akımı başlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kendall Jenner Coachella Festivali'nde taktığı dev hızma ile dikkat çekti. 

Realty show yıldızları olarak bilinen Kardashian ailesinin en küçüklerinden olan ünlü güzel Kendall Jenner haftasonu Colorado'da düzenlenen Coachella Festivali'nde magazin basını tarafından görüntülendi. Seksi giyim tarzı ve modaya olan merakı ile bilinen 18 yaşındaki ünlü güzel Kendall Jenner Coachella Festivali'nde taktığı dev hızma ile yeni bir akım başlattı.

1.20140414160948.jpg

Yakın arkadaşları ile birlikte festivale katılan sosyetik güzel Kendall Jenner iddialı giyim tarzı ve dev hızması ile magazin basınının dikkatini çekti. Modaya olan ilgisi ile bilinen ve geçtiğimiz aylarda düzenlenen Paris Moda Haftası'ndaki Chanel, Givenchy gibi ünlü markaların defilelerinde boy gösteren ünlü güzel yeni bir moda akımına öncü olacağa benziyor.

2.20140414161124.jpg


Coachella Müzik Festivali'nde taktığı dev hızması ile çektirdiği fotoğrafları instagram hesabından paylaşan 18 yaşındaki ünlü güzel Kendall Jenner takipçilerinden binlerce beğeni aldı. Sosyetik güzel kullandığı yeni aksesuarı ile sanal alemde ve sosyal medyada büyük bir beğeni toplarken ünlü güzel yeni bir moda akımının öncüsü olmaya aday gösteriliyor.