BIST 9.046
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.297,30
HABER /  GÜNCEL

Hızlı tren İstanbul Eskişehir bilet fiyatları-TCDD 2018

İSTANBUL-Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları ne kadar TCDD son fiyat listesini yayınladı. Yaklaşık 3 saat süren İstanbul-Eskişehir hızlı tren online ucuz bilet alma işlemleri tcdd.gov.tr adresinde.

Abone ol

İSTANBUL-ESKİŞEHİR hızlı tren bilet fiyatları, online hızlı tren  bilet alma işlemleri tcdd.gov.tr adresinde. İstanbul Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları-2018 güncel liste yayınlandı. 

Peki İstanbul Eskişehir yüksek hızlı tren yolculuk süresi kaç saat, Eskişehir İstanbul hızlı tren seferlerinde kaç durak var?

İstanbul Eskişehir arasını en hızlı ve güvenli şekilde gitmenin yolu hızlı trenden geçiyor. Peki Eskişehir-İstanbul hızlı tren bilet ücretleri ne kadar, Eskişehir hızlı tren online bilet alma mümkün mü? Eskişehir İstanbul hızlı tren durakları neler tüm detayları ve son haberleri sizler için derledik.

İSTANBUL-ESKİŞEHİR HIZLI TREN BİLET ÜCRETLERİ

İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı trenle seyehat etmek isteyen yolcular bilet ücreti olarak 195 lira ödeyecek. Günde 10 sefer yapacak olan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01' de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

İstanbul (Pendik) kalkış ve İzmit YHT istasyona varışlı olarak gerçekleşiyor.

HIZLI TREN DURAKLARI

İstanbul Eskişehir Ankara arasında sefer yapan hızlı trenlerin durakları sırasıyla şunlar;

Pendik, Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı, Sincan Ankara

AMAN DİKKAT!

Unutulmaması gereken konulardan biri de, YHT yani Yüksek Hızlı Tren sefer tarifelerinin yaz ve kış dönemlerine göre değiştiği. Biletinizi satın almadan önce mutlaka geçerli, güncel tren tarifesini de kontrol edin.

 TRENKART ya da TREN KART nereden alınır?

TRENKART almak istiyorsanız, TCDD'nin yayınladığı listede yer alan bir çok gişeden bunu gerçekleştirebilir, üye kayıt ve paket işlemlerini yapabilirsiniz.

İşte TREN KART satan TCDD gişeleri:

HAYDARPAŞA ESKİŞEHİR ALSANCAK
PENDİK KAYSERİ BASMANE
AYRILIKÇEŞME KIRIKKALE MANİSA
YENİKAPI SİNCAN BALIKESİR
İZMİT POLATLI TORBALI
ADAPAZARI ANKARA AYDIN
BOZÜYÜK ZONGULDAK NAZİLLİ
DENİZLİ
SİVAS MALATYA ADANA
SAMSUN ELAZIĞ CEYHAN
AMASYA DİYARBAKIR MERSİN
DİVRİĞİ VAN KONYA
ERZİNCAN BATMAN EREĞLİ
ERZURUM TARSUS
KARS KARAMAN
GAZİANTEP
İSKENDERUN
OSMANİYE
AFYON
DİNAR
KÜTAHYA
ALŞEHİR