BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19

Hırslı ve tutkuluyuz

Boğa burcunda ilerleyen Ay ile daha fazla güven, istikrar ararken, dünyasal değerler ve parasal kazançlara odaklanabiliriz.

Bugün 29 Aralık Cuma... Venüs günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay ile daha fazla güven, istikrar ararken, dünyasal değerler ve parasal kazançlara odaklanabiliriz.

Sabah saatlerinde Ay Neptün ile uyumlu, Akrep burcundaki Mars ile de karşıt açı yapacak. Çalışmalarımız karşılığı gelen paralar, kişisel yeteneklerimiz, değerlerimiz, mal varlıklarımız ve bunların başkalarıyla paylaştığımız bölümlerinde hırslı ve tutkulu olmamız mümkün. Daha paylaşımcı ve duyarlı olmalı, iç sesimizin söylediklerine kulak vermeliyiz. Vicdan terazisi, aç gözlü ve bencil tavırlardan bizi uzaklaştırabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay Plüton ile uyumlu, Jüpiter ile de karşıt açı yapacak. Gerek maddi konular gerekse dünyasal ihtiyaçlar, sevgi, cinsellik, yeme, içme, sahip olma gibi dürtülerimizde aşırılıklar oluşabilir. Sabırlı ve sağduyulu olmak gereksiz israftan bizi koruyabilir.

Ay 17:00 den itibaren boşlukta olacak…

Fiziksel ve duygusal anlamda yoğun geçen bir günün ardından akşam saatlerini saha sakin ve huzurlu geçirmek isteyebiliriz. Dinlenmek, tembellik yapmak, keyif aldığımız konulara zaman ayırmak için gece saatlerini değerlendirebiliriz.