BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,92
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

Hırsızların tatil keyfine polis baskını!

İstanbul'da 3 kuyumcuyu soyan hırsızlar, Antalya'da tatil yaparken yakalandı.

Abone ol
İstanbul'da 3 kuyumcunun soyulması olayına karıştığı iddiasıyla tatil yaptıkları Antalya'da gözaltına alınan 6 şüpheli ile İstanbul'da yakalanan 1 kişi tutuklandı.
 
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 22 Temmuz-2 Ağustos arasında Küçükçekmece ve Bahçelievler'de 3 kuyumcunun silahla soyulması olaylarının aydınlatılması için yaptığı çalışmayı tamamladı.
 
Soyulan kuyumcuların güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Küçükçekmece'deki 2 kuyumcudan 270 bin lira değerinde takı ile 3 kilogram altın ve Bahçelievler'deki kuyumcudan 6 kilogram altını alarak kaçan 7 şüphelinin kimliklerini ve kullandıkları otomobilleri tespit etti.
 
Daraltılmış bölge çalışması yapan ekipler, şüpheli Ceylan K.'yı 20 yüzük, 3 saat, 12 künye, 2 gerdanlık, 1 şerit bileklik, 1 şerit kolye, 13 kolye, 16 çift küpe ve 1 altın set ile 8 Ağustos'ta İstanbul'da gözaltına aldı.
 
Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına devam eden polis, olaya karıştığı ileri sürülen 6 kişinin tatil için gittikleri Antalya'da bir kavgaya karıştıklarını belirledi. Kavga sonrası tatillerine devam eden şüphelilerin yerini tespit eden polis, bu kişileri de yakaladı.
 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 şüpheliden 5'i Antalya'da, 2'si ise İstanbul'da çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.