BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,54
POLİTİKA

Hırsızdan şok savunma! Çalmadan duramıyorum

Adana'da hastanelerden hırsızlık yaparken yakalanan cezaevi firarisi Şükrü Yücedağ, emniyetteki sorgusunda, 'Bende kleptomani var, çalmadan duramıyorum' dedi. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan Yücedağ, işlemlerinin ardından hükümlü bulunduğu cezaevine gönderildi.

Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan Şükrü Yücedağ, hükümlü bulunduğu Adana'daki yarı açık cezaevinden kaçtı. 

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki devlet hastanesinde bulunan yakınını ziyarete giden Yücedağ, iddiaya göre, görevli hemşire ve doktorların dolaplarındaki cüzdan ile cep telefonlarını çaldı. 

Ardından trenle Adana'ya dönen Yücedağ, kamu hastanelerine girip, bazı sağlık çalışanlarının eşyalarını çaldı. Hırsızlık anları ise güvenlik kameralarınca kaydedildi.  

'CEZAEVİNDE BULUNDUĞUM İÇİN TEDAVİ OLAMADIM': Hırsızlık şikayetleri üzerine Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri, eşkalini belirledikleri Yücedağ'ı yakalamak için hastanelerin önünde beklemeye başladı. Yücedağ, bir süre sonra ekipler tarafından hastane önünde yakalandı. Gözaltına alınan Yücedağ, sorgusunda, "Bende kleptomani var. Bir süredir cezaevinde bulunduğum için tedavi olamadım. Çalmadan duramıyorum" dedi. Şükrü Yücedağ, emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü bulunduğu cezaevine gönderildi.

Sitene Ekle
Etiketler