BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.493,05
GÜNCEL

Hırsız polise yakalanınca intihar etmek istedi

Gaziantep'te hırsızlık için girmek istediği binanın önünde polisi görünce apartmanın 6 katına çıkan şahıs intihara teşebbüs etti. Şahıs, olay yerine çağrılan babası tarafından ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre, hırsızlıktan sabıkası olan ve hurdacılık yapan B.Ç. Fevzi Çakmak Mahallesi eski Diş Hastanesi yanında bulunan 6 katlı bir apartmanın çevresinde dolaşınca vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polisleri gören B.Ç. saklanmak amacıyla hırsızlık için gitmeyi planladığı apartmana girdi. Binanın 6. katında inşaat halindeki bir daireye giren B.Ç, polislerin de peşinden geldiğini görünce dairenin penceresinden sarkarak, intihar etmek istedi. Polislerden peşini bırakmalarını isteyen B.Ç, polisler çekilmezse binadan atlayacağını söyledi.

Bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Şahıs, polisin yaklaşık 1 saat süren çabasına rağmen ikna edilemeyince bu kez babası olay yerine çağrıldı. Babası ile kısa süre görüşen şahıs, ikna olarak polise teslim oldu.

Hırsızlıktan sabıkası olan ve araması bulunduğu belirtilen B.Ç, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. B.Ç, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Sitene Ekle
Etiketler