BIST 9.529
DOLAR 32,47
EURO 34,56
ALTIN 2.475,14
HABER /  MEDYA

Hikmet Genç'ten zehir zemberek 'tezkere' yazısı

Yeni Şafak yazarı Hikmet Genç, Kılıçdaroğlu'nun yeni 'tezkere' önerisini, HDP üzerinden verdiği örneklere yerden yere vurdu.

Abone ol

INTERNETHABER.COM

Yeni Şafak yazarı Hikmet Genç, bugünkü yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni tezkere önerisini ti'ye aldı.

Genç, aynı zamanda Selahattin Demirtaş'ın Kobani için 'sokağa inin' çağrısını da 'Taşeronluğunu yaptıkları istihbarat örgütleri 'bu kadar yeter, tam zamanı, sıkın şu kurşunu artık' deyince patronlarını dinlediler ve sıktılar' diyerek eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun yeni tezkere önerisini HDP'nin tavrı üzerinden örneklendirerek 'Ulan zaten geçirilmişi var!" diyerek ti'ye aldı.

KILIÇDAROĞLU YENİ TEZKEREYLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

Hükümete yeni tezkere teklifinde bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Gelin askerimizin kara harekatını Kobani'nin kurtarılması ve IŞİD'in buradan püskürtülmesi hedefiyle kısıtlayalım. Tezkereden ülkemize yabancı asker konuşlandırma maddesini kesinlikle çıkaralım. Onun yerine 'hava harekatları için işbirliği sağlayabileceğimiz' ifadesini koyalım'' demişti. CHP Lideri açıklamalarında Kobani eylemlerine de değinmişti. Kemal Kılıçdaroğlu, "Gelin tezkereyi IŞİD ile sınırlayalım." demişti.

İşte Genç'in o yazısından çarpıcı satırlar:

...

Ya CHP?...

Önce 'tezkereye destek veririz' dediler... Tezkere Meclis'e geldi, 'hayır' dediler...

Sokak olayları başladı, Kılıçdaroğlu'ndan flaş bir açıklama geldi;

'Tezkereyi geçirelim'...

???...

Tezkere mi?... Ulan zaten geçirilmişi var!... (Cem Yılmaz'ın kulakları çınlasın)

Peki CHP kaybetti mi?...

Tabii ki hayır... Bölgede zaten yoklar, kaybedecek neleri var?!...

Bir deneme yaptı Kemal abi, o kadar!...

Ha, bir de paraleller var...

Ortalığı karıştırma, kaos çıkarma derdindeler... Ellerinde benzin bidonu, himmet için geziyorlar... Onlar da kendilerine verilen görevi yapıyorlar...

Paralellerdi, bugün iyice yamuldular!...