BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hiddink ne demek istedi?

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in Belçika mazı öncesi yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı.

Abone ol

A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink, Chelsea’nin sportif direktörü olacağını yalanladı. Ancak, “Belçika ile oynanacak maçın ardından neler düşündüğüm konusunda kimse beni suçlayamaz” diyerek kafaları karıştırdı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Belçika ile 3 Haziran’da çok kritik bir maça çıkacak olan milli takımımızın Teknik Direktörü Guus Hiddink, NTV Spor’da yayınlanan Yüzde Yüz Futbol Özel programına katıldı. Chelsea’nin sportif direktörü olacağı haberlerini yalanlayan Hiddink, “Ben şu anda Belçika maçını düşünmeliyim. Ancak maçın ardından neler düşündüğüm konusunda kimse beni suçlayamaz” diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

BAZILARI İÇİN SON ŞANS

Euro 2012’ye gidebilmek için Belçika maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Oyuncularımın birçoğu için yaş sebebiyle bu son turnuva olabilir. Futbolcularımız bu turnuvada oynamak istiyorlar. Belçika maçının son şansları olduğunu da biliyorlar. Ayrıca Fenerbahçelilerin şampiyon olduklarını, Trabzonsporluların da şampiyonluğu kaçırdıklarını unutmaları gerekiyor” dedi.

Öte yandan ay-yıldızlılar İstanbul’da dün kampa girdi. Swissotel the Bosphorus’ta toplanan milli takım oyuncuları, akşam saatlerinde topluca yemek yedi. Milliler, Belçika maçının hazırlıkları için yarın Hollanda’ya gidecek. Hollanda’nın Tegelen kasabasında bir hafta süreyle kamp yapacak milliler, çalışmalarını 2 Haziran’da Roi Baudouin Stadı’nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.