BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86
HABER /  SPOR

Hertha Berlinde ayrılık vakti

Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'de kiralık olarak oynayan Ukranyalı yıldız futbolcu takımdan ayrılmak istiyor.

Abone ol

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de kiralık olarak oynayan Ukranyalı yıldız futbolcu Andrej Voronin, Berlin'den ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

Alman gazeteleri, İngiltere'nin Liverpool takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve sezon başında Berlin'e kiralık olarak gelen Voronin'in bir ay sonra Berlin'deki evinden taşınacağını söylediğini ve, ''Öyle görünüyor ki sezon sonunda ayrılacağım'' şeklinde konuştuğunu yazdılar.

Liverpool'un Hertha'ya çok iyi bir teklif sunduğunu, ancak Hertha'nın bunu kabul edemediğini belirten Voronin, bu konuda üzüldüğünü, mali krizlerde böyle durumları anlayabileceğini, kendisinin de ailesini düşünmesi gerektiğini ifade etti.

Voronin, Liverpool'un Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olduğunu ve orada Şampiyonlar Ligi'nde oynamasının kendisi için rüya gibi bir şey olacağını kaydetti.

Bild gazetesi, Liverpool'un Voronin için bir ev aradığını yazdı.

Haberlere göre, Hertha BSC Berlin kulübü, Voronin'in yıllık 3 milyon Avro ve Liverpool'a da 4 milyon Avroluk transfer ücretini pahalı buldu.

Hertha BSC Berlin menajeri Dieter Hoeness ise, Voronin'in ayrılacağı konusunda kendilerine henüz hiç bir şey söylemediğini, bunu söyleyene kadar bu konuda harekete geçmeyeceklerini söyledi.