BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Herşey eski sevgilisi dönsün diye

Çin'de bir kadın kendisini terk eden sevgilisini geri kazanmak için inanılmaz bir yola başvurmaya karar verdi.

Abone ol

Adını sadece Xiaoqing olarak açıklayan 21 yaşındaki kadın eski sevgilisinin en sevdiği oyuncu olan ünlü aktris Jessica Alba'ya benzemek üzere baştan aşağıya değişmek için bıçak altına yatacak.

Para almadan çalışmak karşılığında Şanghay'daki bir estetik cerrahi kliniğinde ameliyat olacak genç kadın Shanghai Daily gazetesine, "Kararımı verdim. Bunu sadece eski erkek arkadaşım için değil, kendim için de yapıyorum. Psikolojik olarak zayıf biriyim. Kendime meydan okuyacak bir şey yapmak ve böylece güçlü bir kişilik inşa etmek istiyorum" diye konuştu.

Estetik uzmanı Liu Qi, kadının Alba'ya benzeyebilmesi kaşlarının kaldırılmasının, gözkapaklarının yeniden şekillendirilmesinin ve burnunun yapılmasının gerektiğini söyledi.

Liu, "Maliyet konusunda bir endişe yok ve teknik olarak uygulanabilir bir ameliyat. Ama yüz gerdirmenin geni dönüşü yoktur ve umarız bunu ciddi bir şekilde düşünmüştür" dedi.

Bir internet firmasında çalışan kadın gazeteye 28 yaşındaki erkek arkadaşının Alba'ya takıntılı olduğunu, evinin duvarlarına ve cep telefonunun ekranına aktrisin resimlerini koyduğunu söyledi.

Sevgilisinin kendisinden Alba gibi makyaj yapmasını istediğini anlatan kadın, Noel hediyesi olarak kendisine sarı peruk hediye ettiğini ve her zaman takmasını istediğini anlattı.

Geçen ay ayrılmalarının ardından peruğu ve takma kirpiklerini attığını söyleyen genç kadın sonra tekrar düşündüğünü belirterek, "Onu çok seviyorum... Bu yüzden daima onun isteklerine karşı çıkmadım. Onu kaybetmek istemiyorum" diye konuştu. (Gazeteport)