BIST 9.706
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.443,93
HABER /  GÜNCEL

Herkesin gözü önünde öldürdü

Tartıştığı gazeteciyi silahla vurdu. İlk yardım ekipleri müdahale etti. Öfkesi dinmeyen şahıs geri döndü ve...

Abone ol

Konya’da yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan Yusuf Harmancı, birlikte içki içerken Abdullah Özer’le tartışmaya başladı. Özer, silahını çekerek Harmancı’yı vurdu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıya müdahale ederken Abdullah Özer, araya girip 4 el daha ateş etti. Harmancı, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Konya’da yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan 56 yaşındaki gazeteci Yusuf Harmancı, önceki akşam Meram İlçesi Sema Otel önünde kurşunlanarak öldürüldü.

Olay, önceki akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre gazeteci Yusuf Harmancı, birlikte alkol aldığı otel sahibinin 35 yaşındaki oğlu Abdullah Özer ile belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Harmancı ve Özer, otelin önüne çıktı. Burada da kavganın devam etmesi üzerine Özer, belinden çıkardığı tabancayla Harmancı’ya bir el ateş etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine yaklaşık 5 dakika sonra 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelerek yerde yatan Yusuf Harmancı’ya müdahale etmeye başladılar.

Tam bu sırada birden ortaya çıkan Abdullah Özer, yerdeki Harmancı’ya 4 el daha ateş etti. Neye uğradıklarını şaşıran sağlık görevlileri, panik içinde ambulansa sığınırken Özer, koşarak kaçtı. Sağlık ekibi birkaç dakika sonra ambulanstan çıkıp tekrar müdahale etmek istediyse de Harmancı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, kısa süre sonra Abdullah Özer’i üzerinde suç aleti tabancayla birlikte yakaladı.

Özer’in götürüldüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde aşırı alkollü olduğu için ifadesi alınamadı. Daha sonra ayılan Özer, poliste "susma hakkını" kullandı.