BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan İslam: Hepimizin kasetleri var

Ayşenur İslam, ses kasetleri için: 'Şundan emin olabilirsiniz Türkiye Cumhuriyeti'nde adam olmuş herkesin bugün gizli bir yerde bir kaseti var.'

Abone ol

Telekomünasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) dinlemeler ilişkin soruşturmasıyla ilgili konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam "Şundan emin olabilirsiniz Türkiye Cumhuriyeti'nde adam olmuş herkesin bugün gizli bir yerde bir kaseti var. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. Bakan İslam sözlerine şöyle devam etti:

HERKESİN KASEDİ VAR

"Dünyanın görmediği bir şey gerçekten. TİB'in açıkladığına göre, tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu, demektir ki Türkiye'de işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye'de adam olmuş herkesin, gizli bir yerde bir kaseti var, hayırlı, uğurlu olsun. Eşiyle, dostuyla konuşurken, istiflenmiş kasetler. Sonra bunlar kesilip yapıştırılıyor.

KESİLİYOR, YAPIŞTIRILIYOR

Bunlar kesiliyor yapıştırılıyor birbirine, dün akşam dinlediniz mi? Bu kes yapıştırlarla Kemal Kılıçdaroğlu'na neler söylettiler. Hepimizin böyle kasetleri var arkadaşlar.

BAŞBAKAN İKİ YIL ÖNCE NE DEDİ?

Onun için bütün bunlar Sn. Başbakanımıza söylendiğinde bundan iki yıl önce dedi ki 'Bana geldiler kasetler biriktirdik bir takım oyunlar kurduk, kumpaslar kurduk. Seni helak ederiz, perişen ederiz kendi gönlünle git. Yoksa biz seni indiririz dediler' dedi. Sayın Başbakanımız ne dedi onlara? 'Elinizi korka alıştırmayın' dedi."