BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  GÜNCEL

Herkes rahat nefes aldı 12 yıl sonra bakın nerede yakalandı

Hakkında 13 ayrı yakalama kararı bulunan yöre halkının "eşkıya" olarak adlandırdığı zanlı 12 yıl sonra yakalandı. Zanlının üzerinde bakın neler bulundu?

Abone ol

NİĞDE'de 12 yıldır çeşitli suçlardan aranan ve yöre halkının "eşkıya" olarak adlandırdığı zanlı, jandarma tarafından yakalandı.

Merkeze bağlı Fesleğen köyü yakınlarındaki dağlık bölgede yaşadığı bilinen ve hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, kolluk kuvvetlerine direnme, tehdit, hırsızlık" suçlarından 13 ayrı yakalama kararı bulunan H.B. (33), İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda Altunhisar ilçesi Kınık mevkisinde bir bağ evinde gözaltına alındı. Zanlının üzerinde tabanca, av tüfeği, iki şarjör ve çok sayıda mermi bulundu.

Jandarmadaki işlemlerin ardından Bor Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Sağlık kontrolü sırasında hastaneye gelen zanlının yakınları, basın mensuplarına tepki gösterdi.

Zanlının, kardeşi H.B. tarafından kaçırıldığı öne sürülen 14 yaşındaki V.D'yi arama çalışmaları sırasında, dağlık alanda jandarma ekipleriyle Temmuz ayında çatışmaya girdiği iddia edilmişti.