BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.301,82
HABER /  GÜNCEL

Her takımı yenebiliriz

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, dün yarı finalde Chelsea ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Londra’da finale çı...

Abone ol

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, dün yarı finalde Chelsea ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Londra’da finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Şampiyonlar Ligi Yarı Finali’nde Chelsea ile oynanan ve 0-0 biten maçın sonrasında bir televizyon programına açıklamalarda bulunan Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan, Şampiyonlar Ligi’nde finali hedeflediklerini ve her takımı yenebilecek güçte olduklarını dile getirdi.

“UMUDUMUZU KESECEK BİR ŞEY YOK”
Milli futbolcu Arda Turan, artık hiçbir maçın kolay olmayacağını vurgulayarak, “Maçın 0-0 bitmesi ne dezavantaj, ne de avantaj ama biz deplasmanda da iyi oynayan bir takımız. Yapabiliriz. Bizim için bir hayal. İnanıyoruz ve sonuna kadar savaşıyoruz. Bugün de daha iyi oynayan taraf bizdik. Bakacağız, umarım iyi olur bizim için. Biz dünyada her takımı yenecek güçteyiz. Savaşıyoruz. Yarı final oynuyoruz. Artık hiçbir şey kolay değil. Umudumuzu kesecek bir şey yok” diye konuştu.

“BENDE SAHADAYDIM”
Arda, oyuna sonradan dahil olmasıyla ilgili de, “Hazır değildim. Yarım antrenman yaptım. Yoksa yarı finalde kimse takımını yalnız bırakmak istemez. Zaten takımım buraya kadar gelirken bende sahadaydım” ifadelerini kullandı.

“LİZBON’A GİTMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Milli futbolcu Arda Turan, finale çıkacak takımdan çekinmeyeceklerine değinerek, “Çok büyük bir maç Real Madrid - Bayern Münih maçı bizde televizyondan izleyeceğiz. Umarım rakiplerimizi izlemiş oluruz. Ancak biz kendi işimize bakıyoruz. Umarım bu dört takım arasında kupayı kaldıracak olan biz oluruz. Yarı finalden sonra rakip seçmek olmaz. Biz önce kendi işimizi yapıp, Lizbon’a gitmeye çalışacağız. Biz gittikten sonra bakarız" ifadelerini kullandı.

“BİR HAYALE KAVUŞMAK İSTİYORUZ”
La Liga’da şampiyon olarak bir rüyayı gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda, “Önümüzde Valencia maçı var. Bizim için final. İki kulvarda da gidiyoruz. Hayalimizi sonuna kadar sürdürüp, bir hayale kavuşmak istiyoruz. Eğlenceli, keyifli zamanlar ve biz de keyfini çıkartıyoruz” açıklamalarında bulundu.
Arda Turan, açıklamalarının son bölümünde Atletico Madrid’in stadı Vicente Calderon’un kendisine Ali Sami Yen’in eski halini hatırlattığını söyledi.
(İHA)