BIST 9.492
DOLAR 32,49
EURO 34,76
ALTIN 2.488,75
HABER /  GÜNCEL

Her şey sünnete getirdiği dansözle başladı

Yüzsüzlüğün bu kadarına pes doğrusu. Dost hayatı yaşadığı dönsüz eve getirince karısı çılgına döndü.

Abone ol

Eskişehir'de evli 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Songül Üstünbaş, eşi 37 yaşındaki Arif Üstünbaş ile eşinin dost hayatı yaşadığıni ileri sürdüğü, gazinolarda dansözlük yaptığı belirtilen 38 yaşındaki Melek Yanarçiçek'i bıçakla yaraladı.

Tunalı Mahallesi Uçar Sokak'ta dün saat 18.00'de meydana gelen olayda, iddialara göre Songül Üstünbaş, dost hayatı yaşadığı Melek Yanarçiçek'i evlerine getirmek isteyen eşi Arif Üstünbaş ile tartıştı. Eşini ve yanındaki Melek Yanarçiçek'i eve almayan Songül Üstünbaş, daha sonra mutfaktan bıçak aldı. Sokakta devam eden tartışmanın ardından Songül Üstünbaş bıçakla eşi Arif Üstünbaş ile Melek Yanarçiçek'i çeşitli yerlerinden yaraladı. 2 yaralı 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Melek Yanarçiçek durumunun ağır olması nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne sevk edildi. Sıhhi tesisatçılık yapan Arif Üstünbaş ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

SÜNNETE GELEN DANSÖZLE DOST HAYATI YAŞAMAYA BAŞLADI

Eşini ve eşinin dostu kadını bıçakla yaralayan Songül Üstünbaş olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı. Üstünbaş'ın polislere, "Eşim, oğlumuzun sünnet düğününe dansöz getirmişti. Düğünde oynayan dansözle daha sonra dost hayatı yaşamaya başladı. Dostuyla birlikte eve gelince onları içeriye almadım ve aramızda tartışma çıktı. Daha sonra da onları bıçakladım" dediği öğrenildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan şüpheli Songül Üstünbaş adliyeye sevk edildi.