BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

Adana'da 18 kişinin tutuklandığı fuhuş operasyonunda Gürcistan uyruklu bir kadın, polise kapıyı açmayarak saklandığı elbise dolabında nefesinden fark edilerek yakayı ele verdi.

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Kozan'ın Yarımoğlu Mahallesi Özcanlı Sokak üzerinde bulunan üç evde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı, kadınların tehditle alıkonulduğu ihbarını aldı. Polis 3 ay boyunca fiziki ve teknik takip yaptıktan sonra 4 Mayıs günü 300 polisle şafak vakti baskın yaptı. 300 polisin katıldığı baskında şüphelilerin kaçmaması için tüm ana ve ara yollarda güvenlik tedbiri aldı. Ayrıca ekipler drone ile operasyon boyunca izleme yaptı. Evlere giren polis, yaptıkları aramalarda CHP Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç ile birlikte M.T., Y.O., M.B., A.B., K.B., M.T., S.Ö., A.Y., T.Ş., A.A., U.T., G.K., O.K., T.Y., E.Y., O.A. ve M.S.'yi gözaltına alırken, fuhuş yapan 6'sı Gürcistan uyruklu 8 kadını da yakaladı.

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

ELBİSE DOLABINDA YAKALANDI: Polisin geldiğini fark eden Olesa V. kapıyı açmadı. Kapının çilingirle açılmasının ardından polis evde her yeri didik didik ararken elbise dolabından nefes sesi geldiğini tespit etti. Polis elbise dolabındaki kadını fark edip yakaladı. Yapılan aramalarda ise 1 kurusıkı tabanca ile 3 tüfek, bunlara ait çok sayıda dolu fişek bulundu. Ayrıca polis fuhuş yaptırılan kadınların, pitbull cinsi köpeklerle korkutulduğunu, son derece saldırgan olan 'Efe' adlı köpeğin kulübesinde ise, 'Dikkat Efe Baba Var' yazıldığı belirlendi.

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

KÖPEKLERLE KORKUTUP TEHDİT ETMİŞLER: Gözaltına alınan 18 şüphelinin ise ülkelerine dönmek isteyen Nadya V. (23), Natalia O. (26), Optalia S.'yi (24) bu köpeklerin kulübesine getirerek korkutup ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Zanlıların ayrıca Gürcistan'a giderek, evlilik vaadiyle kandırdıkları kadınlara, 'Seni çok beğendim, Türkiye'de durumum çok iyi, maddi hiçbir sıkıntım yok. Seninle evlenmek istiyorum, ama önce benimle gelip annemin elini öp, sonra hemen evlenelim' deyip kadınları ülkeye soktukları ortaya çıktı.

Her detayı iğrenç! Fuhuş baskınında şoke eden görüntü

PERFORMANS DEFTERİ ELE GEÇİRİLDİ: Fuhuş evlerine getirilen kadınları ise zanlılar, polisi aldatmak için kiracıları gibi gösterdi. Kişi başı 100 ile 400 lira arasında erkeklerle ilişkiye giren kadınlara protokol imzalatan zanlılar, fuhuştan kazanılan paranın yüzde 50'sini aldı. Birbirleriyle akraba olan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise 75 bin lira para ve yabancı uyruklu kadınları günlük, haftalık ve aylık olarak kazançlarının gösterdiği performans defteri ele geçirildi. Döneme göre az para kazanan kadınların ise, yine köpekler tarafından korkutulduğu anlaşıldı.