BIST 9.084
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,25
HABER /  GÜNCEL

Her bir parçası bir yerde bulundu!

Samsun'da karısıyla ilişkisi olduğu iddia ettiği arkadaşını baltayla 10 parçaya bölüp 5 ayrı poşet içinde ırmağa atan zanlıdan şok ifadeler!

Abone ol


Samsun'da karısıyla birlikte olduğunu iddia ettiği arkadaşını baltayla öldürdükten sonra 10 parçaya bölüp 5 ayrı poşet içinde ırmağa attığı ileri sürülen şahıs, arkadaşını baltayla kendisinin parçalara böldüğünü ve evinden ırmağa 3 sefer yaparak ceset torbalarını tek başına taşıdığını söyledi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda, karısıyla birlikte yakaladığını iddia ettiği arkadaşını evinde baltayla 10 parçaya bölerek 5 ayrı poşet içinde ırmağa attığı iddiasıyla tutuklanan Engin P. (38) ile cinayet delillerini sakladığı için hakkında dava açılan 2 çocuk annesi Reyha P.'nin (31) yargılanmasına devam edildi.

4 PARÇASI BULUNDU, 6 PARÇASI KAYIP

Öldürülen evli 3 çocuk babası Sebahattin Yener'in (44) ırmağa atılan cesedinin 4 parçasına ulaşılırken, geçen zaman içinde 6 parçasının kayıp olduğu ve bulunamadığı öğrenildi.

Müdahil avukatı Ata Giritli, cinayet olayında ve cesetlerin torbalar ile taşınıp ırmağa atılmasında Reyha P.'nin de bulunduğunu öne sürerek, "Reyha P. de cinayet olayına iştirak etmiştir. Sanığın evine cesetlerin ırmağa atıldığı mesafe 2 kilometre 480 metre mesafededir. Ölen şahsın ağırlığı 105 kilodur. Katilin bu kadar ağır bir cesedi parçalara bölmüş olsa bile tek başına taşıyıp ırmağa atması mümkün değildir. Eşi Reyha P. de gerek cinayete, gerek ise cesetlerin ırmağa atılmasına yardım etmiştir" dedi.

Katil zanlısı Engin P. ise arkadaşı Sebahattin Yener'i kendisinin baltayla 10 parçaya böldüğünü belirterek, "5 ayrı poşet içinde doldurdum ve 3 seferde cesetleri ırmağa taşıdım. Eşim Reyha P. bana yardım etmedi. Cesetleri kendim attım" diye konuştu. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.