BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.487,84
HABER /  POLİTİKA

HEPAR'ın baraj sıkıntısı yok!

12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Osman Pamukoğlu'ndan ilginç seçim tespiti.

Abone ol

Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Hükümet, eşkıya ile müzakere ediyor; eşkıyadan talimat alıyor'' dedi. Pamukoğlu, Burdur'da düzenlediği basın toplantısında, HEPAR'ın baraj sıkıntısının olmadığını savundu.

Vatandaşların siyasi alışkanlıklarından kurtulmaya çalıştığını belirten Pamukoğlu, ''Bizim baraj diye bir sıkıntımız yok. Herkeste baraj endişesi var. Büyük kısmını kırdık, önümüzdeki 21 gün içinde de kırmaya çalışacağız, halkın cesaretlendirilmeye ihtiyacı var. Biz iki sene önce kurulmuş, 'ekonomik ve siyasi bağımsızlık şarttır' diyen bir partiyiz'' dedi.

Milletin ekmek, huzur ve güven sorunu bulunduğunu ifade eden Pamukoğlu, ''Devlet gırtlağına kadar borç içinde, kredi kartlarını evire çevire yaşayan bireylerden oluşmuş bir halk var. Tarım, hayvancılık bitmiş, madenlerin yüzde 54'ü, bankaların yüzde 56'sı, limanları yabancılarda. Gümrükleri sonuna kadar açmış, onların ürünlerini vergisiz sokuyor'' dedi.

Terör sorununun devam ettiğini, hükümetin teröristlerle müzakere yaptığını ileri süren Pamukoğlu, ''Dağlarda hala eşkıya var, bir tane hükümet var, bu da eşkıya ile müzakere yapıyor; eşkıyadan talimat alıyor'' diye konuştu.

Pamukoğlu, siyasi parti liderlerinin seçim çalışmalarını da eleştirdi ve bu çalışmalarda halktan alınan vergilerin boşuna harcandığını savundu.