BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.428,08
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Helis Metro Ofis projesi satışa çıkıyor

Projebeyaz'ın hayata geçirdiği Helis Metro Ofis projesi satışa çıkıyor.

Abone ol

Konumu ve mimarisiyle fark yaratan Helis Metro Ofis projesi, Ofis anlayışına farklı bir boyut kazandırıyor.

19 kattan ve 77 bağımsız bölümden oluşan Helis Metro Ofis, Metro girişinin yalnızca 5 metre uzağında. Sunulan hizmetlerle kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Projebeyaz, ofis sahiplerine sadece işlerine odaklanacakları bir ortam yaratıyor.

Tecrübe sahibi profesyonel kadrosuyla 2006 yılından bu yana Gayrimenkul sektörüne yön veren PROJEBEYAZ Danışmanlık, Mimari konsepti, kiralanması, satışı, kurumsal kimliği, Pazarlama stratejisinin oluşturulması, medya planlaması ve Finansman modellemesinin yapılması gibi tüm konularda hizmet verdiği Helis Metro Ofis ile Helis Yapı'nın yatırımcılarına alışılmışın dışında bir ofis anlayışı sunmasını sağlıyor.

19 katlı tek bloktan oluşan Helis Metro ofis'te ofislerin alanları 65 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.

Helis Metro Ofis'te;

65 metrekare ofisler 347 bin 750 liradan,

75 metrekare ofisler 454 bin 250 liradan,

85 metrekare ofisler 454 bin 750 liradan başlangıç gösteriyor.

Helis Metro Ofis'te ücretsiz olarak sunulan back-up hizmetleri kullanıcılara karlı avantajlar sunuyor. 5 yıldızlı Otel şıklığında Toplantı odaları, eğitim ve seminer organizasyonları için her türlü teknolojik ekipmana sahip olan Modern workshop alanları, her ofise özel arşiv odaları ve ücretsiz sekretarya hizmeti bunlardan bir kaçı.

Plaza gibi yapıların işletim sistemine de alternatif bir çözüm oluşturan Helis Metro Ofis'te toplantı salonları, eğitim salonu ve kafeterya işletilecek; elde edilecek gelir de binanın ortak giderleri için kullanılacak ve aidatlara katkı sağlanacaktır. Bu amaçla binayı profesyonel bir yönetim firması buna uygun bir işletim sistemiyle yönetecek.

Helis MetroOfis İletişim Bilgileri;

Telefon: 0216 306 60 70

Web:helismetroofis.com