BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Helen Doron'dan ailelere özel mini festival

Helen Doron'dan ailelere özel mini festival. Etkinlik 31 Ocak Cumartesi Günü Zorlu Center'da olacak.

Abone ol

5 kıtada 34 ülkede 2 milyondan fazla öğrenciye okul öncesi eğitim veren Helen Doron bu kez aile festivali düzenliyor.

Kurum 31 Ocak Cumartesi günü Zorlu Center Şehir Sahnesi'nde ailelerin keyifli bir gün geçireceği özel ve ücretsiz bir mini festivale düzenliyor.

Uzman Psikolog Buket Tibet ve Marmara Üniversitesi Doçent Yardımcısı Özgül Polat’ın katılımıyla aileleri aydınlatacak. Çocuk Psikolojisi ve Pedagoji söyleşileri, “Bebeğimin Beslenme Kitabı” ile ün yapmış Sibel Güngör’den minikler için özel sağlıklı yemek atölyesi ve aileleri bilgilendirici soru-cevap seansları, Helen Doron’un özel İngilizce dersleri, Fitness aktiviteleri, eğlenceli oyunlar ve sürpriz ikramların olduğu bu dolu dolu özel gün için aileler 31 Ocak Cumartesi günü saat 13:00 – 16:00 arası Zorlu Center’da buluşuyor.

unnamed.20150126160754.jpg

Ailelere özel etkinliklere her ay farklı bir yerde devam etmeyi planladıklarını belirten Helen Doron Türkiye Genel Müdürü Bora Gündüzyeli etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Ülkemizdeki birçok eksikliğin kökeninin aslında erken yaşta eğitim konusundaki yetersizlikten kaynaklandığını gözlemledik. Yapacağımız etkinliklerdeki temel amacımız hem Helen Doron deneyimini okullarımızın sınırlarında bırakmayıp daha çok çocuğumuzun onunla kucaklaşmasını sağlamak, hem de her birimizin hayatının önemli bir parçası olan ilk yaşlarımızdaki edinimlerimizin önemine dikkat çekmek.” 

Bilgi için: www.helendoronanaokulu.com.tr / 0212 279 90 74