BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52

Hele Şükür!

Türkiye'nin en kapsamlı çevrimiçi otel rezervasyon sitesi otelz.com da birbirinden farklı otel seçeneklerini incelemeden otel rezervasyonunuzu yapmayın.

Merhabalar,

Tatil artık bir yaşam biçimi, on iki ay boyunca farklı nedenlerle Türkiye’nin dört bir yanına seyahat ve varılan noktada da otel konaklaması yapılıyor. Küçükten büyüğe milyonlarca insan amaçları ve beklentileri doğrultusunda otel tercihleri yapıyor, işte tam bu noktada da tatil ve otel tercihlerini belirleyen hizmet endüstrisindeki turizm işletmeleri devreye giriyor. Konaklayacağınız otelle ilgili olarak tercih yapmanızı ve oteli satın almanızı sağlayan yerli ve yabancı birçok seyahat acentası var, bu arz talep dengesinde oluşan rekabet ortamında tur operatörlerinin sunmuş olduğu farklı otel fiyat, hizmet, güven gibi birçok tatil ürününü seçmeyi belirleyici etkenler ortaya çıkıyor.  

           Dünyada ve ülkemizdeki teknolojik gelişmelerin her geçen gün çoğalması, dijital platformun sıklıkla kullanılarak internet çağı gerçeğinin her geçen an tekilden kitlelere doğru büyümesi, seyahat alışkanlıkları, tatil ve otel tercihleri konusunda hizmet sunan işletmelerde de yeni bir dönemi başlattı.

Klasik anlamda baktığımızda bir seyahat acentasına başvurup konaklayacağımız otele rezervasyon yaptırırız ücretini de öderiz. Otele de gidip kalırız. Ülkemizde sıklıkla tercih edilen yöntem bu fakat bunun yanısıra yabancı kaynaklı bir takım şirketler aracılığıyla yapılan otel rezervasyonları da var bu tarz bir tatil satın alma işleminde de direk otele ödeme yaparak tatilci otel konaklamasını yapabiliyor.

           

Türkiye’nin en büyük çevrimiçi otel rezervasyon sitesi olarak ön ödemesiz otel rezervasyonu ve online otel rezervasyonları yapılmasını sağlamak amacıyla 2013 yılında kurulan otelz.com Türk turizm sektörüne yeni bir soluk getirdi.

         

9 bin konaklama tesisini hedefleyen, fiyatları ve doğru tanıtımları ile tüketicilere sunmak arzusuyla yola çıkan firma 2 bin otel sayısına şimdiden ulaştı. 2014 yılına damgasını vurmaya hazırlanan Türkiye’nin en büyük çevrimiçi otel rezervasyon sitesi otelz.com;  % 100 yerli sermaye ile kurulmuş vergilerini Türkiye’ye ödeyen, ülkemiz hazinesine katma değer sağlayan, konaklama tesislerinden aldığı komisyonları yine Türk turizm sektörüne yatırım olarak geri döndürmeyi hedefleyen bir anlayışa sahip.

           

Otez.com Arama Motoru

81il, 957 ilçe, 8964 simge yapı… binlerce otel seçeneği

İl, ilçe, belde, tarihi binalar, stadlar, kongre merkezleri, adliyeler gibi binlerce yer adı veya otel adı ile anlık arama yapıla bilen kullanıcı dostu bir teknoloji, oda fiyatları ve müsaitliklerinin değişikliğini paylaşan sunucu alt yapısı, birbirine bağlı serverdan oluşan sunucu topolojisi ve robotlarıyla en iyi fiyat garantisini tüketiciyle buluşturuyor.

          

Tatil Tapunuz otelz.com ’dan

Otel tercihinde sonuna kadar özgürsünüz.

Otelz.com,  ister otel ürününü satın alın ister almayın, 5 yıldızlı otelden pansiyona kadar farklı konaklama alternatiflerini bir arada inceleyebileceğiniz, fiyatlarıyla ilgili fikir sahibi olup kıyaslama yapabileceğiniz çok yönlü otel seçeneğiyle adeta size otel kılavuzu olabilecek bir içeriğe sahip.

          

Rezervasyon esnasında sizden herhangi bir ücret alınmayan ön ödemesiz otel rezervasyon imkanı sunan, ödemeyi konaklama tesisine gittiğinizde yapabilme imkanı veren otelz.com’da aynı zamanda sisteme kayıtlı olan her otel kendi fiyatını, kampanyalarını kendisi belirliyor. Tatilciyle otelciyi buluşturan yapı, tatilcinin haklarını korumak için turizm mevzuatını, ilgili kanunları çok iyi analiz etmiş hukuk departmanı ve müşteri hizmetleri ekibiyle müşterilerine hizmet sunuyor.           

Anlaşılan o ki online tatil anlayışında Türkiye’de yepyeni bir dönem başlıyor. Yerli yatırım Türk yatırımcının hayata geçirdiği bir proje tatilcilerle anlam bulacak, her geçen gün büyüyecek  ve bu gelişim beraberinde seyahat satın alma alışkanlıklarını da değiştirecek gibi gözüküyor.  Gelişmeleri yakinen sizler için takip edeceğim otelz.com,’un yönetim kurulu üyeleri arasında öyle bir isim var ki girişimci ruhu, doğru zamanda, doğru yerde, başlangıç ve başarılı sonuçlar için gerekli olan kıymet ve değerleri bir araya getirmiş bir başarı öyküsünün kahramanı Orkun Tekin  bu isme çok güveniyorum  ve turizm sektörüne de artı değerler katacağına, Türk turizminin gelişimine büyük katkıları olacağına inanıyorum.