BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  SPOR

Helal olsun sana Lincoln

Galatasaray'ın Brezilyalısı Lincoln, Denizli maçında tribündeydi. Terörü protesto için bakın ne yaptı.

Abone ol

Galatasaray'ın, Fortis Türkiye Kupası (H) Grubu'nda Denizlispor ile yaptığı maça tribünde oturan Lincoln damgasını vurdu.

Yıldız futbolcu Türk halkının teröre tepkisine ortak oldu. Maç boyunca Türk bayrağı salladı.

Yıldız futbolcunun Brezilya'dan gelen kuzenleri de teröre tepki gösterdi. Kuzenler de maç boyu Türk bayrağını ellerinden düşürmedi.

Lincoln, Türk vatandaşı olması konusunda öneri gelmesi durumunda bunu değerlendireceğini ifade etmişti. Bu hareketi ile tribünlerden büyük alkış aldı.

TARAFTAR İLGİSİZ KALDI

Galatasaray'ın, hasılatını “Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası”na bağışlayacağı karşılaşmaya rağbet olmayınca, elde edilen gelir de yeterli derecede olmadı. Taraftarlar, en pahalısı 140, en düşüğü 18 YTL olan biletlere ilgi göstermedi. Karşılaşmayı, 5 bine yakın taraftar izledi.

Sarı-kırmızılı kulüp, maçtan önce sahaya gelecek taraftarlara 25 bin Türk bayrağı dağıtılacağını açıklarken, taraftar sayısının çok az olması nedeniyle bayraklar da elde kaldı.

TERÖRE PROTESTO

Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etti. Taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla birlikte “10. Yıl Marşı”nı söyledi. Taraftarlar “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye tezahürat yaptı. //