BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  GÜNCEL

Hediye dediğin böyle olur

Dün sevgililer günüydü. Kırklareli'nde yaşayan Burcu Tozluklu, eşine öyle bir hediye verdi ki... Eşi benzeri yok!

Abone ol Dün sevgililer günüydü. Bu özel günden üç haber seçtik sizin için... Biri sevgi adına yapılan fedakarlığın diğeri ayrılık deliliğinin, sonuncusu ise bir ömre sığan sevdanın öyküsü...

EN GÜZEL HEDİYE

İzmir'de yaşayan Tozluklu çifti 2 yıllık evliydiler. Düğünden kısa süre sonra İlker Tozluklu rahatsızlandı ve iki böbreğini birden kaybetti. 1.5 yıldır diyaliz makinasına bağlı olarak yaşan İlker'e, eşi Burcu Tozluklu müthiş bir hediye sundu. Genç kadın, sevgililer gününde kocasına kendi böbreğini verdi.

Burcu Tozluklu, "Kızımız 22 Şubat'ta bir yaşına girecek. Tek isteğim, eşim ile birlikte mutlu bir aile olarak o doğum gününde bir arada olmaktı" dedi. 

Birbirini çok seven çiftin nakil işlemi aşıkların günü olan 14 Şubat’ta gerçekleştirildi. İzmir Kent Hastanesi’ndeki nakil sonrası İlker Tozluklu ‘Eşim bana adeta yeni bir yaşam armağan etti’ dedi.

BU DA AŞK DELİSİ

Manisa'dan gelen haber ise yıkılan bir evliliğin öyküsünü taşıyor. Eşinin boşanma davası açtığını öğrenince çılgına dönen koca, aşkını geri döndürebilmek için çatıya çıkıp kendini yakmaya kalkıştı.

Esra Güldürek, sürekli şiddete maruz kaldığı için 10 yıllık eşi Ercan Güldürek’e boşanma davası açtı. Ercan Güldürek, boşanma davası haberini alınca çılgına döndü. Elinde benzin dolu şişeyle oturduğu 6 katlı binanın çatısına çıktı. Üzerine benzini döküp ‘Eşimi seviyorum. Benden ayrılmasını istemiyorum’ diye haykırmaya başladı. Polisin yaklaşık 45 dakikalık çabaları sonucu ikna edildi. 

ONLARIN SEVDASI ASIRLIK

MUŞLU Sıdıka Çelikel 116, eşi Murat Çelikel ise 107 yaşında... 83 yıl önce evlenen çiftin aşkları hala ilk günkü heyecanını koruyor. Korkut İlçesi’ne bağlı Kapılı Köyü’nde yaşayan Sıdıka Nine ile Murat Dede sekiz çocuğu, torunları ve torunlarının çocuklarıyla 150 kişilik geniş bir aileye sahip.

MURAT Dede dün Sıdıka Nine’ye olan aşkını bir kez daha ispatladı. Eşine gül armağan eden yaşlı adam neredeyse bir asırı kendisiyle paylaşan Sıdıka Nine’yi ilk günkü gibi sevdiğini söyledi. Hediye karşısında gözyaşlarına boğulan Sıdıka Nine ise ‘Aşkımız gençlere örnek olsun’ dedi.