BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.490,96
HABER /  GÜNCEL

Hedefinde bu kez Ali Şen vardı

Aziz Yıldırım ve yönetimi aleyhine çıkışlarıyla tanınan Recep Özcan, Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in katıldığı bir spor progra...

Abone ol

Aziz Yıldırım ve yönetimi aleyhine çıkışlarıyla tanınan Recep Özcan, Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in katıldığı bir spor programında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
Avukat Recep Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Ali Şen telefonla katıldığı bir spor programında, ‘Yargıtay kararının Fenerbahçe’nin yanı sıra spor kamuoyunu da derinden yaraladığını’ söylemiş. Sayın başkanın bu açıklaması, kendisine haklı olarak geçmişte taraftarlarca verilmiş bulunan ‘Efsane başkan’ unvanını ‘şehir efsanesi’ unvanına indirivermiştir. Fenerbahçe’nin gelmiş geçmiş en kültürlü başkanının geldiği nokta ve söylemine bakar mısınız? Demek ki efsaneler, yıllar geçince ‘masal’ oluveriyor. Herkes şu soruyu kendine sormalıdır; Fenerbahçe ve Türk spor kamuoyunu, hüküm giydiği 2 Mayıs 2012 tarihinden bu yana, eylem ve söylemleriyle Aziz Yıldırım mı derinden yaralamıştır yoksa anayasamızın 138. maddesinde belirtilen ‘herkes yargı kararlarına uymak zorundadır’ hükmüne uygun karar veren Yargıtay 5. Ceza Dairesi mi?” dedi.
(İHA)