BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  GÜNCEL

Hedef 4’te 4

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, ligde kalan 4 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, rakiplerin puan kaybetmesi halinde üst...

Abone ol

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, ligde kalan 4 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, rakiplerin puan kaybetmesi halinde üst basamaklara doğru tırmanabileceklerini söyledi.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında 26 Nisan Cumartesi günü kendi evinde Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmanda bordo-mavili futbolcular, kondisyona yönelik çalışmanın ardından çift kale maç yaptı. Çift kale maçta ayağında ağrı hisseden Mustafa Yumlu, çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenmana sakatlığı süren Bamba ile çocuğu doğduğu için ülkesine giden Bosingwa katılmadı. Sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ise takımdan ayrı çalışırken, Yusuf Erdoğan salonda çalıştı. Öte yandan uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Bamba’nın yarın Trabzon’a geleceği ve takımdan ayrı çalışmalara başlayacağı belirtildi.

MANDIRALI BASIN MENSUPLARIYLA SOHBET ETTİ
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, ligde kalan tüm maçları kazanmak için oynayacaklarını belirterek, "Ligde 4 maçımız kaldı ve kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bozulmamış 12 puan var. Bu puanların hepsini alarak ligi tamamlamak istiyoruz" dedi.
Görevde bulunduğu sürede bazı nedenlerden dolayı puan anlamında hak ettikleri yerde olamadıklarını belirten Mandıralı, "Oynamadan kaybettiğimiz ve hükmen mağlup olduğumuz Fenerbahçe ile Eskişehirspor maçında 2-0 öndeyken 2-2 bitirip puan kaptırdığımız ve Karabükspor maçları benim için ayrıca üzüntü verici karşılaşmalardı. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları çok rahat alabilirdik ama bazı faktörler bunu engelledi. Yine de ligde rakiplerimizin puan kaybetmesi durumunda daha üst sıralara tırmanabiliriz. Neden olmasın diyoruz. Bu futbolumuzu sürdürdüğümüz takdirde, bu paylaşımcı ruhu artırdığımız takdirde başarı gelebilir" diye konuştu.
(İHA)