BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.489,22
HABER /  GÜNCEL

HDP'li vekilden Bahçeli'ye şok tepki!

Meclis Başkanlığı seçimlerinde MHP'nin, Deniz Baykal'ı desteklememesine tepki gösteren HDP'li Filiz Kerestecioğlu ilginç bir tweet attı.

Abone ol

HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, Twitter hesabından Meclis Başkanlığı seçimindeki tutumu nedeniyle MHP lideri Bahçeli'yi eleştirerek"Off al pesküvitlerini çaya batır ye ne diyeyim" yazdı.

EN İLGİNÇ TEPKİ KADIN VEKİLDEN

Muhalefet partileri CHP ve HDP, TBMM Başkanlığı'na AK Parti'nin adayı İsmet Yılmaz'ın seçilmesi nedeniyle MHP'yi suçluyor.

DEMİRTAŞ: MHP'YE HAYIRLI OLSUN  
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İsmet Yılmaz'ın  Meclis Başkanı seçilmesine tepki gösterdi. Muhalefetin seçimleri kazanmasını istediklerini; ancak MHP'nin başkanlığı AK Parti'ye armağan ettiğini iddia eden Demirtaş, olası bir AK Parti-MHP koalisyonunun ülkeyi seçime götüreceğini ileri sürdü.

 

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklamalarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye en ilginç tepki, HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu'ndan geldi. Kerestecioğlu, twitter hesabından Bahçeli'nin 'püskevit' sözüne gönderme yaparak, "Off al pesküvitlerini çaya batır ye ne diyeyim!!!" yazdı.                                                                            


screen-shot-2015-07-02-at-8.37.05-am.png