BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,65

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Medcezir dizisiyle ünlendikten sonra adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazar Ergüçlü özel hayatı ve biyografisi haberimizde. Kuzey Güney, Medcezir dizileriyle yükselişi yakalamış olan Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumludur. Kıbrıs Lefkoşa’da belediye tiyatrosunda rol almış olan güzel oyuncu “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. MEDCEZİR DİZİSİYLE...

Medcezir dizisiyle ünlendikten sonra adından sıkça söz ettiren Hazar Ergüçlü kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazar Ergüçlü özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Kuzey Güney, Medcezir dizileriyle yükselişi yakalamış olan Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 KKTC doğumludur. Kıbrıs Lefkoşa’da belediye tiyatrosunda rol almış olan güzel oyuncu “Gölgeler ve Suretler” adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır.

MEDCEZİR DİZİSİYLE YÜKSELDİ

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2016 Aralık'ta bitmiş olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmıştır.

HAYAT SIRLARI DİZİSİYLE GERİ DÖNÜYOR

Star Tv'de çarşamba günü yayınlanacak olan Hayat Sırları dizisiyle ekrana dönecek olan Hazar Ergüçlü yeni dizi heyecanı yaşıyor.