BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.425,46

Hazal Küçükköse Kimdir?

Kara Sevda dizisinde ünlenen daha sonra Rüya dizisiyle kariyerinde yükseliş yakalayan Hazal Filiz Küçükköse kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazal Filiz Küçükköse ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Hazal Filiz Küçükköse (d. 9 Şubat 1988, Mersin), Türk oyuncu. 1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar...

Kara Sevda dizisinde ünlenen daha sonra Rüya dizisiyle kariyerinde yükseliş yakalayan Hazal Filiz Küçükköse kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hazal Filiz Küçükköse ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Hazal Filiz Küçükköse (d. 9 Şubat 1988, Mersin), Türk oyuncu.

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamlamıştır. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Küçükköse, şu an Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya bölümünde lisansına devam etmektedir. Mersinli oyuncu, özel oyunculuk dersleri almayı sürdürmektedir. Küçükköse, 2015 yılından bu yana Kara Sevda dizisinde “Zeynep Soydere” karakterine hayat verdi. Daha sonra Rüya'da oynayan Hazal Filiz Küçükköse boşanma olayıyla gündeme geldi.