BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.241,56
HABER /  MAGAZİN

Hazal Kaya'yı korkutan olay İntihar edecek

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir hayranı yüzünden yaşadığı korkunç olayı anlattı.

Abone ol

Hazal Kaya, İranlı hayranı İsa Yazdan Karimi'nin kendisine yaşattığı dehşeti savcılığa anlattı.

Kaya, savcılığa verdiği ifadede "İsa Yazdan Karimi, bir yıl önce Twitter hesabıma rahatsız edici mesajlar atmaya başladı. O zaman ciddiye almamıştım." dedi.

"KAPIYA HEDİYE BIRAKMIŞ"

"Bu Haziran'da iş yerime, üzerinde 'Aşkım, eşim, karım' yazan değişik hediyeler göndermeye başladı. Bir gün de oturduğum siteye babası gelip benim için hediye bırakmış. 5 Temmuz'da babası ve ablası yine gelmişler."

"İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ"

"Daha sonra iş yerime gidip oğullarının benimle görüşmediği takdirde intihar edeceğini, evimin çevresinde yatıp kalktığını söylemişler. Yaşananlardan sonra durumun ciddiyetini anladım. Facebook'una bakınca hep benimle ilgili yazdığını gördüm."

"YA HAZAL'IM YA ÖLÜM"

"Ya Hazal'ım ya ölüm' yazısını görünce can güvenliğimden endişe etmeye başladım. Üstüne bir de silah siparişi verdiğini okuyunca çok korktum. Bu nedenle kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum."

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Savcılığa ilk başvurusunda İsa Yazdan Karimi'nin babası Yousef Yazdan Karimi ve ablası Naghmeh Yazdan Karimi'den de şikayetçi olan Hazal Kaya, daha sonra onlar hakkındaki şikayetini geri çekti.