BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  MAGAZİN

Hazal Kaya'ya tepki devam ediyor

Hazal Kaya'nın "Adını Feriha Koydum" dizisinden ayrılmasından sonra dedikodular devam ediyor.

Abone ol

"Adını Feriha Koydum" dizisinde Emir'in (Çağatay Ulusoy) annesini canlandıran Ahu Sungur, katıldığı televziyon programında Hazal Kaya'nın diziden çıkmasıyla ilgili konuştu. 

Kanaltürk'teki "2. sayfa" programında Ahu Sungur şöyle konuştu: "Hazal çok mutsuz olduğu için diziden ayrılmak istiyordu. Senaryodan memnun değildi. Bunu hepimiz biliyorduk. Yani gönderilmedi, kendi isteğiyle gitti. Ona çok kırgınım. Bunu yüzüne de söyledim. İnşallah 9 yıl sonra hayata daha farklı bir açıdan bakar. Ben sezon başında gözlerimin içine bakarak oynayan o Hazal'ı sevmiştim. Bırakalım öyle kalsın"

Hazal Kaya'yla ilgili dedikodulara sinirlenen hayranları ise, genç oyuncu hakkında konuşanları twitterdan bombardımana tutuyor. "2 aydır bir saldırı var. Biz, Hazal'a hayranlarına bir açıklama yapmasına dair ricada bulunduk. Cevap bile vermedi. Ayşegül Çıdamlı durduk yerde konuşmadı. Bu saldırıya kızdı." şeklinde devam etti Sungur.

Ayşegül Çıdamlı daha önce "Hazal'ı kimse göndermedi, kendi gitti. Her gün kavga çıkarıp, senaryoyu kötülüyordu. Ücretine zam gelince sustu. Tüm bir sezon boyunca Hazal bağırdı, biz dinledik." diyerek konu hakkında yorum yapmıştı.