BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
HABER /  DÜNYA

Hayvanlar hortumla serinledi

Edirne’de sıcaklardan bunalan hayvanlar, vatandaşların hortumla su sıkması sonucu serinliyor. <br/>Edirne’de, gündüz 40 dereceye kadar yükse...

Abone ol

Edirne’de sıcaklardan bunalan hayvanlar, vatandaşların hortumla su sıkması sonucu serinliyor.
Edirne’de, gündüz 40 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, hayvanları da etkiliyor. Sıcaktan bunalan hayvanların imdadına ise vatandaşlar yetişiyor. Hero adında 1 yaşındaki Alman kurdu cinsi köpek de, vatandaşların hortumla su tutması sonucu bunaltıcı sıcaklarda biraz olsun serinledi.
Sıcaklıklar insanlar kadar hayvanları da olumsuz etkiliyor. Edirne’de sıcaklıklardan kaçmak için gölgeleri mesken tutan sokak köpekleri, hayvan severler tarafından verilen su ve dondurmalarla serinlemeye çalışıyor. Edirne’de kameralara yansıyan görüntüler, “Bu sıcaklar köpekleri de bunaltmış” dedirtiyor.
Edirne’de Hero adında 1 yaşındaki Alman Kurdu cinsi köpek de, sıcak havalardan nasibini aldı. Sıcaktan bunalan hayvan, vatandaşların hortumla su tutması sonucu serinlemeye çalıştı. Hortumdan su kesilince tepki veren köpeğin ıslandıkça keyiflenmesi, “Hayvan sıcaktan bunalmış, serinlemek istiyor” yorumlarına yol açtı.
(İHA)