BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  DÜNYA

HAYRÜNNİSA GÜL, ENGELLİ VATANDAŞLAR EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Lizbon’da, önce Engelli Vatandaşlar İçin Eğitim Merkezi’ni gezen ve burada çocuklarla yakından ilgilenen Hayrünnisa Gül, daha sonra Sağlık v...

Abone ol

Lizbon’da, önce Engelli Vatandaşlar İçin Eğitim Merkezi’ni gezen ve burada çocuklarla yakından ilgilenen Hayrünnisa Gül, daha sonra Sağlık ve Rehabilitasyon Kliniği’ne geçerek fizyoterapi ve elektroterapi odalarını ziyaret etti.
Hayrünnisa Gül, Lizbon’da Engelli Vatandaşlar İçin Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.Bayan Gül’ü Eğitim Merkezi’ne gelişinde Portekiz Cumhurbaşkanı’nın eşi Maria Cavaco Silva, Portekiz Başbakanı’nın eşi Laura Maria Ferreira Garces, Merkezin Başkanı Dr. Carmen Duarte ve Genel Müdürü Carina Conduta karşıladı.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ
Karşılamanın ardından Merkezin faaliyetleri hakkında bilgi sunulan Hayrünnisa Gül, eğitim salonlarını ziyaret etti. Bu çerçevede; bilgisayar ve iletişim teknolojileri, el işleri, terapi, spor ve jimnastik salonlarını gezen Gül, salonlarda bulunan çocuklarla yakından ilgilendi.

SAĞLIK VE REHABİLİTASYON KLİNİĞİNİ ZİYARET
Gül, daha sonra yan binada yer alan ve koordinatörlüğünü Portekiz Başbakanı’nın eşinin yaptığı Sağlık ve Rehabilitasyon Kliniği’ne giderek fizyoterapi ve elektroterapi odalarını ziyaret etti.
(İHA)