BIST 9.540
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.491,41
HABER /  GÜNCEL

Haymana'da 100 öğrenciye taciz iddiası

Haymana'da bir lise müdürünün, okul pansiyonundaki erkek öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Lise müdürü açığa alınırken, müfettişler şikayetçilerin ifadelerine başvurdu.

Abone ol

Ankara Valiliğinden, Haymana'daki bir okulda öğrencilerin cinsel istismara maruz kaldıkları iddiasına ilişkin, okul Müdürü S. K'nin açığa alındığı, iddiaları araştırmak üzere adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün bazı basın ve yayın organlarında, Haymana'daki bir okulda, öğrencilerin cinsel istismara maruz kaldıklarına ilişkin iddialara yer verildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu iddialarla ilgili olarak, okul müdürü S. K'nin açığa alındığı, iddiaları araştırmak üzere adli ve idari soruşturma başlatıldığı, soruşturma sonucunda ayrıca bilgilendirme yapılacağı kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara Haymana’da, liseye 2014 yılında müdür olarak atanan S.K.’ya erkek öğrencilere, okul pansiyonunda cinsel istismar ve cinsel tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Taciz iddiasıyla BİMER'e başvuran öğrenci sayısının 100'e yakın olduğu öğrenildi.