BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  DÜNYA

Haylazlık yapayım derken kazaya sebep oldular

ABD’de kameralara yansıyan görüntülerde iki afacanın trambolin ile yaptıkları akrobatik haylazlık istenmeyen bir şekilde sonlandı. <br/>ABD’...

Abone ol

ABD’de kameralara yansıyan görüntülerde iki afacanın trambolin ile yaptıkları akrobatik haylazlık istenmeyen bir şekilde sonlandı.
ABD’de kaydedilen görüntülerde iki afacan çocuğun yaptıkları akrobatik şaka araç kazası ile sonuçlandı. Görüntülerde ilk önce iki yaramaz çocuğun görüntüleri kaydettikleri kameranın önüne geçerek, ’Şimdi iyi bir numara zamanı.’ dedikleri görülüyor. Ardından birer ucundan tuttukları trambolini evlerinin önündeki araç yolunun orta yerine taşıyan iki kafadarın her biri yolun iki tarafına geçiyor. Çocuklardan biri yoldan geçecek muhtemel bir araba için gözcülük yaparken diğeri ise akrobatik numarası için hazırlanıyor. Kısa süre sonra arkadaşının ’Hadi, Hadi, Hadi.’ diye işaret vermesinin ardından koşarak yolun ortasındaki trambolinden sıçrayan çocuk, yoldan geçmekte olan bir arabanın tavanına da basarak yolun karşı tarafına geçiyor. Bu esnada olan bitene anlam veremeyen araç sürücüsü ani bir fren yapınca, arkasından gelen kamyon da araca çarpıyor. Şakalarının ciddi bir trafik kazası ile sonuçlandığını fark eden çocukların ise olay yerinden hızla uzaklaştıkları fark ediliyor.
(İHA)